Jump to content

rams1899

Members
  • Мнения

    21
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от rams1899

  1. Сега има и заместители. За оригиналния ми казаха 280лв., а заместителите са към 180лв. А тези побългарявания винаги са ме притеснявали да не стане после двойна работа.
  2. Колеги, имам проблем с картерната вентилация и ще сменям капака, въпроса ми е задължително ли е да е оригинален (като тампоните на двигателя) или може някакъв заместител.
  3. смених всичките маркучи. Лошото е че съм от Пловдив
  4. Колеги помагайте. Колата е б4 купе абк мотор. Задният ляв апарат ми задържа,първо го дадох на един приятел, който го почиства и сменя някакви части, сменихме също и задните спирачни маркучи, след това нямаше проблеми една година ме кара, пак си задържаше ама много леко и не нагряваше. Преди един месец обаче почна да задържа зверски и дадох апарата на един майстор да ми го почисти, но не помогна, след това дадох да го рециклират (уж са го пробвали и работил) но като го качих на колата пак нагрява. Вече се чудя дали е от апарата. Миналата година след почистването на апарата смених и дискове с накладки. Не знам вече дали немогат да ми направят апарата или просто е от нещо друго. Помагайте, че ми побеляха косите от една година насам
  5. колега на задният ляв спирачен апарат колко пари му търсиш?
  6. колега с климатика какво стана продава ли се още?
  7. колега ще може ли да стане на ауди 90 б4 купе 93г. и колко ще струва ако става? Мерси предварително
×
×
  • Create New...