Jump to content

Bimero

Members
  • Мнения

    136
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Bimero

  1. Колата от която е свалена кутията,претърпя катастрофа и се разпродаде на части!Това,което остана от нея е кутията с ЧИСТО новия съединител на малко над 500км! Цената на всичко е 160лв!Поотделно: Кутия:100лв Съединител:70лв Тел:0888478783 Николай Място където може да се види кутията:София,Люлин
  2. Аз нали затова търся мнение щото ми е много чудно!Попринцип имам един приятел който чел за пичага който разпорвал какви ли не БМВ-та с подобно Ауди(но не с такъв пакет),но пак 217к.с!Да не говорим,че същият бил сигурен в победата си на каквито и да е разстояния!Аз лично съм карал 330xd 231к.с и съм доста доволен от вървежа(говоря спрямо коли в подобни купета до 250к.с),да не говорим,че старта е убийствен,а и ако е със ZF кутия(каквато също съм карал)е просто......................! Знам,че има запознати от вас с вървенето на тези автомобили и затова се обръщам към вас!Събирам мнения за да съм обективен в спора си с моя приятел !
  3. Колеги за Аудито категорично е СТОК!Колата се кара в Германия(там живее моя приятел)и за момента не е пипана!
  4. Мой познат си купи това- http://www.autoexpress.co.uk/carreviews/fi...85/audi_a4.html така както го гледате абсолютно същото!За малкия си престой в България ми каза,че е бил 1.325i Е90,2.330i E90 и 3.330xd E90!Аудито е куатро,217к.с ръчка!Бмв-тата са както следва по ред-1.218к.с/2.272к.с/3.231.2к.с и те са ръчки!Интересно ми е дали е възможно да ги е смазал,бил с доста или само бил(поради причината,че съм карал съвсем леко Аудито и нямам реална представа как върви),а другите коли(демек БМВ-тата)съм ги карал на УВО и знам как вървят и попринцип си имам мнение за себе си,но ми е интересно вие какво мислите! P.S Аудито е изродско няма какво да се лъжем!И пакета,и двигателя,салона,стойката....................... !!!Просто малко ми се струва пресилено да ги бие и трите!Айде за 325-цата съм съгласен(бие я),но за другите ! Поздрави и дано темата да не ви се стори глупава!
  5. Колата е звяр!Факт и то доста явен спрямо това което показва колата!Браво!Добре похарчени пари с перфектен резултат!
  6. Мой приятел е снимал въпросният клип!Евала на собственика наистина!Просто исках да знам какво е правено по колата ако не е тайна!Още един път браво!
  7. Колеги познава те ли Аудито или е скоро правено!Това което аз видях ме впечатли доста!Можете да се радвате на още един прекрасен екземпляр от любимата ви марка!
  8. Лелелеле умирате да се заядете,само това чакате и сте на линия(не разбирам какво толко съм направил та да ми викаш надъхан рейсър с олекотена 20-ка със СПОРТЕН БЕНЗИН???)!Първо пуснах клипа защото се заформи разговор за това има ли интрига между двете коли(пусна се първи клип не от мен),аз пуснах втори за сравнение и по-точно да се види,че има различни коли!Най-малко искам да цапам готината тема на пичагата!Когато вие цапахте моята тема с МОЯ автомобил аз нищо не казах! Но наистина нека не цапаме готината тема! Към колегата наистина съжалявам за колата(дано е нещо малко и лесно поправимо)то каквото и да е било да не забравяме,че караш Алпина(и всичко е яко кеш)пък и има ли изобщо някой който да разбира от Алпина в България и да няма опасност да ти прецака колата?! Пожелавам ти скорошно оздравяване на колата и да мачкаш все така на ред(както го прави досега без каквото и да е колебание)! Поздрави!
  9. nikooo какво ще кажеш за този клип тогава http://www.youtube.com/watch?v=MCv27C7K_wQ (при тези момчета няма НЕ читави коли)!Ще се радвам ако ми отговориш(честно)и безпристрастно!!! Поздрави!За Алпината ЕВАЛА че я пускаш с всичко което се движи(кефя ти се,че си и реалист)което е най-важното!Браво!
  10. Офа да се обидя глупости обясни ми ако можеш!Аз замервах с други коли с които преди съм се дърпал и беше по добре(и то осезаемо),ако може да ми поясниш,какво искаше да кажеш,ма без ирония хахаххахаххахаа
  11. И какво викате,аз съм уцелил кьоравото а......... !
  12. Хора,на мен ми е свършил добра работа!Ок исках да помогна нищо повече! Да,за моята кола става въпрос!Нали написа,че и Аудитата са с 4 сонди(и БМВ-то е така)и затова си помислих,че е същото!
  13. Решението е инж.Лазаров!Намира се: -На сфетофара след Екото(Ботевградско) първата в дясно,и след това първата пак в дясно,от там 100-200м направо и се намира отдясно сервиза!Човека прави генераций,катализаторни гърнета,ауспоси и т.н!Много е точен и изпипва всичко!Лично той ми прави спортните катализатори,изолира ми сондите и колата осезаемо тръгна(и на звук и на ускорение)!Проблеми нямам,ходих до Прага и се върнах,морето посетих и съм навъртял около 1500км(градско),демек общо около 5000км и всичко е ок!Да не говорим колата колко пъти вече е стартирала на гонки и прочие!За мен той е човека който може да помогне!Работи заедно с някакъв човек който попринцип премахвал и софтуерно такива работи(важно е само да има софтуер за вашата кола)!Дано съм помогнал! Поздрави!
  14. Колеги ето и клипове на коли с ваща марка участващи в ДРАГА!Дано ви харесат! http://vbox7.com/play:01952783 http://vbox7.com/play:6d3e4d6a http://vbox7.com/play:69b2f8ef http://vbox7.com/play:69622e56 http://vbox7.com/play:e13119a3 http://vbox7.com/play:ce053cc6 http://vbox7.com/play:b4df15f9 http://vbox7.com/play:e47aa750 http://vbox7.com/play:15553be6 http://vbox7.com/play:4383dcf4 http://vbox7.com/play:c0144ffa http://vbox7.com/play:64f40564 http://vbox7.com/play:25b7ee8e Поздрави!
  15. Само да не стане така като се съберем на магистралата да се"БИЕМ" и да се наричаме"СОПОЛИ" някой да си тръгнат преждевременно от мястото като видят колко хора ще застанат зад Ванката!В цялата тема не видях нито един път Ванката да ви е убидил или по някакъв начин наругал и т.н!Искате да кажете,че вие никога не сте изпреварвали с 200км/ч в аварийна лента и не сте настигали адски бързо коли намиращи се пред вас.........ми мисля,че ако го твърдите не сте сериозни!Това е форум и тук си пишем за кеф не за да се показваме кой кого! Ето ви клипове на Рибата срещу Н-брой коли: http://vbox7.com/play:2dcbd3f8 http://vbox7.com/play:d938f276 http://vbox7.com/play:ff47804e http://vbox7.com/play:084c04de http://vbox7.com/play:2e6bdb70 http://vbox7.com/play:e6215b30 http://vbox7.com/play:356b4666 http://vbox7.com/play:9dc5321e http://vbox7.com/play:d0bdc19b Не мисля,че Рибата си пуска теми ей така,дърпа се момчето за кеф и това е!Занимава се има средствата и го прави с удоволствие!Нека някой да излезе на заварка срещу него и да видим какво ще стане! Аз от факта,че БМВ-то е 328 съм най-доволен щото се замервах с него и резултат ми хареса(като незнам колко газ е давал Наско)!
  16. Нищо той ми обясни за един и същ става въпрос!
  17. Май не говорим за един и същ Сашо!Момчето със черната изрисувана Астра с 285мм предни дискове(имаше една бяла Вектра)за него ли става въпрос?
  18. Евала,щом биеш Сашо още от първа колата ти върви доста добре!Все пак неговата Астра е от доста вървежните!Браво!
  19. Как вървиш с на Сашо Астрата?Тя е доста вървяща!
  20. ще видим,сипах нов бензин,и ще се замеря със стари познайници!
  21. Да асимилирам,че вечерта за мен беше леко смешна,след като ми падна веждата и неможах да бия сток 20-ка !Колега вярвай отдавна го осъзнах!Мисля,че я предобрих с добавките!Прекъсваше след края на вечерта и май имаше яко детонациий отпред ,неможеше да направи повече от 210км/ч!Ще източа бензина и ще сипа нов да видя дали ще се оправи(без добавки!!!)
  22. Нищо интересно не се случи,дори ми падна лявата вежда на фара!Колата нещо се прецака!Замерих се с напълно СТОК 20-ка и сме копи пейст кантар(ако ме разбирате)!До 210км/ч сме нараво!Не съм му дръпнал и един сантиметър!Май прекалих с добавките и се получи обратен ефект и много детонаций!Има и втори вариант,май колата си ми е сток(въпреки нещата които съм правил и е пълен гроб(май е второто )
×
×
  • Create New...