Jump to content

ditronix

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    MEGANE III 1,5dCI

ditronix's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Aбсолютно нова, перфектна гума. Беше резервна на колатa ми и прецених, че няма смисъл да се затрива като такава. На земята "стъпи" за пръв път, когато я извадих от колата, за да я демонтира гумаджията. Размер 205/55/16, скоростен индекс 91Н Произведена през ноември 2009 година (DOT 4409) в Испания. Цена 100.00 лева. Гумата е в Провадия, идва до Варна за моя сметка, за останалите населени места с ЕКОНТ с 20% отстъка от цената за транспорт. За контакти О898773 12 5 или на ЛС.
  2. Модулите са едноканални,с възможност за потребителско програмиране на следните функции: Активен/неактивен модул; Избор на сила на светене – 20%,25%,30%,35%,40%и 50%; Функция „изпрати ме до дома” за – 0,5,10,15,20,25 и 30 секунди,като 0 е изключена функция. Включването на дневните светлини става около 3 секунди след запалване на двигателя. През това време се проверява напрежението на ел.системата на автомобила и ако няма драстични отклонения от нормалното напрежение (над 13V) модулът активира изхода си. При необходимост от преминаване към основното осветление ( примерно при свечеряване) модулът се деактивира незабавно след включване на фаровете от превключвателя за светлините. Функцията "Изпрати ме до дома" е активна само ако по време на шофиране сте включвали основното осветление на колата! Тоест при кратки градски преходи през деня тази функция е изключена. Светването и загасянето на фаровете е плавно,което е предпоставка за удължаване живота на крушките. При интерес мога да изпратя пълната иструкция за монтаж и програмиране на Л.С. или на посочен мейл адрес. Цена за 1-2 броя 28 лева,3-5 броя -27 лева. Модулите са с 2 години гаранция. За повече информация-на мейл dditronix*gmail.com (*=@) или на телефон 0898 773 125.
  3. Забравих да уточня-колата е 1995 година,седан.Благодаря за идеите,само одчертавам,че централното си работи-и с ключа,и с алармата.Доколкото си спомням,трябва да е компресорно.
  4. Здравейте.Колата е А4.Около минута след заключване на вратите-независимо дали с алармата или с ключа аварийните светлини започват да светят.и остават така.Естествено в началото съмненията се стовариха върху алармата,още повече че плъх беше прегризал два от проводниците и-за сирената и за бутона на предния капак.Възстановихме ги,но проблемът остана.Тогава извадихме модулът на алармата-в буквалният смисъл-извадихме щепселите от него,но след заключване с ключа аварийните отнова заработиха след около минута.Видими поражения по инсталацията в купето на колата няма,явно гадината не е успяла да се промъкне под таблото.Имате идея от какво може да е появява този проблем?Собственикът на колата не може да си спомни нищо очебийно,което да го е предхождало.Благодаря на всички отзовали се
×
×
  • Create New...