Jump to content

Simeon Chamov

Members
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    sadad

Персонална информация

  • Пол
    Male

Simeon Chamov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, ИСкам да си направя оригинален сгъваем ключ с 3те бутона за отключване,заключване и багажник.Колата е Ауди а3 1.9 ТДИ 1999г. Някой знае ли къде мога да го направя и някаква ориентировъчна цена?
  2. Това голямото правоъгълно копче,когато го задържа натисната от шофьорската врата задните прозорци се отварят и от задните врати,но когато го пусна пак нестава
  3. Здравейте,къде мога да проверя нивото на маслото на скоростната кутия на Ауди А3 1.9тди 1999г.
  4. Търся втора употреба за 1.9 TDI
  5. Здравейте... Както си карах лятото на климатик и никви проблеми духаше си студено и сега изведнъж като захладня и почнаха студените дни парното и климатика духата само вряло няма значение дали е LO или на HI? Някой може ли да помогне?Защо се получи така?
  6. Здравейте колата е А3 и шумът е все едно нещо прескача като карам с 40-50 а като карам с над 100 започва да се усеща като вибрации отдолу на краката. Не е от каретата защото от ляво смених и 2те и полуоската. Ходих на майстор казваха гумата,реглаж направих и 2те и шумът още го има. Някой има ли някаква идея?
  7. Здравейте искам да си сменя този филтър обаче немога да го открия някой може ли да ми каже къде се намира точно?
  8. Никой ли незнае от къде е проблема?
  9. Здравейте, Колата ми е с 4 врати и имам следния проблем, прозорците на задните 2 врати немогат да се управляват от копчетата на задните. Мога да си свалям/вдигам само от копчетата,които са при шофиора. Някой да знае как мога да го оправя?
×
×
  • Create New...