Jump to content

rostislav89

Members
  • Мнения

    23
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от rostislav89

  1. Купувам кори за вратите и задните за двуврато ауди а3 8л. Търся и механизъм за вдигане на шофьоорското стъкло, пак за а3 2 врати.
  2. UP Трябва ми левия механизъм за стъклото.
  3. Купувам уреди ВДО + датчиците. Снимки и предложения на ЛС.
  4. Към всички предложения да има цена и снимки.
  5. Купувам кори за вратите и задните за двуврато ауди а3 8л. Търся и механизъм за вдигане на шофьоорското стъкло, пак за а3 2 врати.
  6. Купувам кори за вратите и задните за двуврато ауди а3 8л. Търся и механизъм за вдигане на шофьоорското стъкло, пак за а3 2 врати.
  7. Колега можеш ли да дадеш още малко снимков материал относно смяната на диодите? И аз мисля да ги сменям, но като отворих таблото се хванах за главата. Какви точно трябва да са диодите като характеристика.
  8. Дай цена на фаровете с ксенона. Могат ли да се монтират на А3?
  9. Купувам феслифтови стопове и фарове с буксите за Ауди А3 8л. Задължително снимки.
  10. Ами новия клапан Н75 към кое се свързва, имам в предвит към ел. инсталацията.
  11. Значи няма нужда да сменям оригиналния компютър?
  12. Ами евентуално схеми на пиновете къде мога да намеря? Пробвах в търсачката какво еку се използва за тази конверсия, но търсачката не връща никакъв отговор.
  13. Тогава за преминаване към променлива геометрия от какъв двигател вземат еку?
  14. Бахти правописа.....май и тигориш масло?
  15. Имам Ауди а3 1.9тди АГР мотора. Ще преминавам към променлива геометрия и ми излезна еку от Пасат Б5 1.9 тди АФН мотора. Въпроса ми е дали ще стане за А3-ката като букса и пинове?
  16. Колата е 1998 година 1.9тди агр мотора.
  17. Все още се търсят частите.
  18. Никой ли не се е сблъсквал с такъв проблем?
  19. Преди няколко дена си купих Ауди А3 тди с неработещ климатроник. Вчера ходих до един сервиз за климатици и се оказа, че всичко е наред, но не достига ток до компресора. Казаха ми да отида на електричар, но никой не се хваща да го прави..... някой може ли да ми помогне, къде са слабите им места на климатрониците с тези проблеми или някаква ел.схема на климатроника.
  20. Купувам целия салон(предни и задни седалки и кори на вратите), кора за багажника, стопове и фарове след фейслифа,оригинален касетофон Ауди + бас туба, кожа около скоростния лост. Всички неща, които търся са за Ауди А3 8л с 2 врати. Предложения на ЛС + снимки.
  21. Купувам уред за налягането на маслото и всичко нужно за свързването му. За връзка на ЛС.
×
×
  • Create New...