Jump to content

audibul12

Members
  • Мнения

    532
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от audibul12

  1. Купувам капачки за джанти 8TO601170A . Трябват ми 2 комплекта . Трябват ми само и единствено капачки с този номер , защото има още 2 вида започваши с цифрата 4 и един с цифрата 7 - не ми вършат работа .

     

    От София съм . За контакти моля полвайте лично съобщение .

     

    s-l1600.jpg

    s-l1600.jpg

  2. 10 minutes ago, KOKO 100 C4 said:

    Аз чудесно знам какво са му направили, но той е в правото си да не пише защото може да си създаде неприятностии то огромни.

    Такъв е стилът на въпросните Das Auto. Имат крепката подръжка на модератори и ръководство във форума на VW защото те виждам, че караш такъв автомобил. Аз и още неколцина им зададохме там настойчиво няколко доста парещи въпроса и получих откровена заплаха(уж предупреждение) граничеща с наглост.

     

    Защо не разкажеш малко по-подробно , не мисля че ще навреди някому да знае повече . Аз също мисля да ползвам услугите им скоро , но това мнение ме разколебава ..хм

  3. Нико е прав , човек трябва да бъде по-практичен и да потребява според доходите си , но пък и живота е кратък и на човекъ му се ще да не кара стара фиатка . Общо взето истината е някъде по средата .. :hilezh:

  4. Няколко пъти ти отговориха. Стават 16ките на всички, освен на гореизброените заради по-големите спирачни апарати.

     

    Е добре обаче аз не съм С-лайн и имам големи дискове отпред и за малко не стават 16-ки . Различните коне при един и същи по обем двиагтел имат различни апарати отпред и от там идва разликата .

  5. Здравейте , имам питане относно А6 4Ф и това на кои модели с 3 литров двигател стават 16 цолови джанти . До колкото знам има модификации със следните коне под капака : 211 к.с , 218 к.с

     

    , 224 и  232 к.с . До колокото знам на някои от тези не стават 16 цолови джанти поради размера на предните дискове , но не знам точно кои са . Някой може ли да каже точно на кои модели стават и на кои не ? Мерси .

     

    Дали все пак някой знае отговора на този въпрос ? Знам за S-line , по-големите цолажи и двигатели не ме интересуват , само попитах за 16-ки . :nixweiss:

  6. Здравейте , имам питане относно А6 4Ф и това на кои модели с 3 литров двигател стават 16 цолови джанти . До колкото знам има модификации със следните коне под капака : 211 к.с , 218 к.с

     

    , 224 и  232 к.с . До колокото знам на някои от тези не стават 16 цолови джанти поради размера на предните дискове , но не знам точно кои са . Някой може ли да каже точно на кои модели стават и на кои не ? Мерси .

     

  7. Купувам оригинални капачки за джанти Ауди .

     

    Става въпрос за този модел джанти :

     

    4f0601025aj8z8-1.jpg

     

    За контакти на лични .

    От София съм ,но може и с куриер .

    Мисля ,че парт номера на капчакта започваше с 4B0 .

     

     

  8. Здравейте , искам да си купя телефон за около 400 лв .

    Изискванията са ми батерията да държи поне 3 дни ( не играя игри и рядко ползвам нет през телефона ), да има 2 сим карти и да има хубав GPS . Ще съм благодарен на всякакви съвети .

×
×
  • Create New...