Jump to content

sk.

Members
  • Мнения

    2596
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от sk.

  1. Мда, ама не стана. Може да съм го прецакал от тия чупки, които и аз ги правих. Или да съм го натиснал по-силно. Интересното е, че телефонът индикира кабела. Седи си включен и показва индикацията, че зарежда, когато е изключен. Седи си празна батерия с червено. Когато изключа кабела, сменя и почва да пита за него. Ток, обаче няма.... :D Къде да го нося? :D 

  2. Здравейте,

     

    от известно време телефона ми има проблем със зареждането. За да зарежда батерията, кабелът трябва да е под натиск. От днес обаче окончателно спря и ще трябва да го нося на ремонт. Можете ли да препоръчате сервиз за София? Също така, какво правите като останете без апарата? Съмнявам се да дават резервни, или бъркам? :D 

  3. Производителите май доста хитро си оптимизират платформите точно за АнТуТу, като това съм го чувал от хардкор андроид фен. Особено китайските производители били доооста добри в това. 

  4. На оптимизираната платформа. Същото е и при лаптопите. При що годе изравнен хардуер не може да се прави никакво сравнение между MacOS и Windows. Силата на Андроида идва от бухане на ресурс на килограм, което явно върши работата точно толкова добре, колкото и оптимизиране на наличния ресурс. Въпросът е там, че производителите май им е по-изгодно да надграждат с цифромания (2.4, 2.5, 2.7.... 8 ядра) отколкото да направят работещо устройство с две ядра и бавна честота на процесора.  

  5. Проблемът е, че и v12 няма да те оправи в случая... ще трябва да ги докараш до към v16-v20, за да се пребориш с тръца  :hilezh:

    Иначе, ето едно интересно четиво по темата, за по-любопитните - Explained: Why dual-core iPhone 6 is faster than 8-core Android phones

     

     

    Статията е наистина полезна :) 

  6. Фейсбук, май трябва да си го оправя Зукербърг, не Епъл. 

     

    Аз пък да се похваля :P Супер доволен съм от новия ъпдейт. Good old Apple is back =D На всичкото отгоре, вече ми изкарва снимката на момата на цял екран, като звъни. Преди не го правеше. 

     

    п.с От М-тел пратиха SMS, че ми остават още 20% мобилен интернет на бърза скорост. Тоест гръмнах им 8GB през 3G-то. Пускам си песни от юТуб-а и цял ден си дъня на слушалки.

  7. Абе, ще струва доста пари - ако искаш да се промени нещо и колата да тръгне осезаемо, не мисля че може да се говори за под 4-5 хиляди лева, като това го казвам просто, за да не ме изядат останалите. Иначе си мисля, за пет цифрено число. Не съм запознат с автомобила, но щом юзърите преди мен са писали, че е рядко срещан, по-разумно би било да го поддържаш в перфектно състояние, отколкото да го тунинговаш. 

     

    Ако ще го тунинговаш - моторът е друг и е с принудително пълнене, не е асматик :) 

  8. Здравейте,

     

    преди известно време реших да си сменя видеокартата. Старата беше на 6 години, съответно купих по-нова, която според бенчмарк тестовете би трябвало да дава 8 пъти по-добри резултати спрямо старата. И двете са в ниския ценови клас. Проблемът е там, че новата карта се държи по-зле от старата, въпреки, че съм инсталирал правилните драйвери и прочие. Не съм сигурен каква може да е причината, но си мисля за две неща:

     

    - дефектна видеокарта

    - недостиг в захранването - въобще възможно ли е това нещо?! :D 

     

    Второто предположение идва от това че, при стартиране компютърът тръгва за 3-4 секунди, след това сам изгасва и след още 2 секунди стартира отново като след  това работи безпроблемно. 

     

     

    Друга странност, която отдавам на видеокартата е, че при игра примерно 2 часа започва да накъсва. Накъсва всичко, което по принцип не е нормално да насича - клипове в интернет, филми и прочие.

     

     

    Някакви идеи?

  9. Далаверата е, че 4.7-5" май е предела за нормално ползване на апарат с една ръка - докато шофираш примерно. Нагоре нещо ми големеят, а пръстчетата не са ми чак толкова малки. Отделно по-малкия размер се хваща доста по-здраво с кейс и шансовете да го изпуснеш и да го пръснеш намаляват. 

  10. Кво е тва ве? Кво е форс тъч и ебем ли го къв тъч? Къде ги виждате тее работи ? Баси, аз съм индиянец и не мога без да ми покаже некой??

     

    Док, 

     

    това е нещо като при твоите пациенти с турбинките... натискаш леко казва "Оу", натискаш силно и почва да вика " ОУУУУУУУУУ " .  :hilezh:  :hilezh:  :hilezh:

     

    Идеята е, че разбира колко силно го натискаш и реаргира по различен начин на леко и на силно натискане. Съответно прави маимунджълъци, които до сега ги е нямало. Със сигурност е полезно, ама ще чакам да остарее поне малко 6-чката.

  11. Доволен съм от новия ъпдейт. Особено от енергоспестяващия режим. Странно нещо, че някои елементарни функции ги пускат толкова късничко. 7 часа е разкачен от зарядното, а е на 91% и е работен телефон, тоест ползвам го сравнително активно. 

     

    Spotlight-а също може да е доста полезен, ако човек свикне с него, селектирането на множество снимки е гениално, не знам защо не съм го виждал никъде до момента. 

  12. Здравейте,

     

    продавам чисто нова количка / павилион за хот-дог, сандвичи, царевица и други.

    Количката е мобилна и може да се придвижва лесно от лек автомобил с теглич.

     

    Снабдена е с:

     

    Два броя мивка с помпа на 220V за налягане

    Електрически контакт – 220V / възможност за прехвърляне към 12V /акумулатор/

    Шкафове и рафтове за съхранение на продукти

     

    Газов Фритюрник – 2 броя – за пържене картофи и варена царевица

    Газова скара – 1 брой

    Два бидона за мръсна и чиста вода

    Място за поставяне на хладилник

     

    Размери:

    2,27м дължина 

    1,73м широчина 

    2,25м височина

     

    Снимки:

    http://scbg.snimka.bg/business/kolichka-za-hotdog.879955.36047531

     

    Цена 8300лв

     

    тел. 0884 839 000

     

×
×
  • Create New...