Jump to content

sk.

Members
  • Мнения

    2596
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно sk.

  • Рожден ден 24.01.1990

Друго

  • Kaра
    S3 8L

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

2803 профилни разглеждания

sk.'s Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. След около половин час в контакта, тръгна да зарежда без да го пипам. Това май беше стандартна процедура при напълно изтощена батерия Мерси много!
  2. Мда, ама не стана. Може да съм го прецакал от тия чупки, които и аз ги правих. Или да съм го натиснал по-силно. Интересното е, че телефонът индикира кабела. Седи си включен и показва индикацията, че зарежда, когато е изключен. Седи си празна батерия с червено. Когато изключа кабела, сменя и почва да пита за него. Ток, обаче няма.... Къде да го нося?
  3. Пичове, изпаднаха половин кубик боклуци отвътре.... зарядното е вкъщи и ще тествам по-късно, но има надежда да тръгне след всичкото това, което излезе... Ако стане, имате едно черпене от мен. Бях заделил едни 150 кинта
  4. Кои са читавите сервизи беше въпроса
  5. Здравейте, от известно време телефона ми има проблем със зареждането. За да зарежда батерията, кабелът трябва да е под натиск. От днес обаче окончателно спря и ще трябва да го нося на ремонт. Можете ли да препоръчате сервиз за София? Също така, какво правите като останете без апарата? Съмнявам се да дават резервни, или бъркам?
  6. Докторе, те и палатките не участваха едно време, ама изглежда, че са напълзели =D
  7. Хммм... снощи ме прИтиснЯаха по никое време, за раздаване на гаСчица Виден организатор на състезания търсеше нещо силно да излиза срещу палатката Та, как е? Върви ли талигата?
  8. Производителите май доста хитро си оптимизират платформите точно за АнТуТу, като това съм го чувал от хардкор андроид фен. Особено китайските производители били доооста добри в това.
  9. На оптимизираната платформа. Същото е и при лаптопите. При що годе изравнен хардуер не може да се прави никакво сравнение между MacOS и Windows. Силата на Андроида идва от бухане на ресурс на килограм, което явно върши работата точно толкова добре, колкото и оптимизиране на наличния ресурс. Въпросът е там, че производителите май им е по-изгодно да надграждат с цифромания (2.4, 2.5, 2.7.... 8 ядра) отколкото да направят работещо устройство с две ядра и бавна честота на процесора.
  10. Бате, кисел си, все едно си излял 10л вода от парното и после си местил мебели....
  11. Фейсбук, май трябва да си го оправя Зукербърг, не Епъл. Аз пък да се похваля Супер доволен съм от новия ъпдейт. Good old Apple is back =D На всичкото отгоре, вече ми изкарва снимката на момата на цял екран, като звъни. Преди не го правеше. п.с От М-тел пратиха SMS, че ми остават още 20% мобилен интернет на бърза скорост. Тоест гръмнах им 8GB през 3G-то. Пускам си песни от юТуб-а и цял ден си дъня на слушалки.
  12. Сдобихме и приятелката с една 5s. 14-дневен, с кутийка и всичко в нея. Даже още найлонките му седят. 715 кинта с 1 година гаранция. Не е купен директно от Re-Seller, а от по-малък търговец, но се надявам да няма грижи.
  13. О, има 9.1... тъкмо си мислех, че работата е фатално зле с това 9.0.2... дано се подобри работата, че с това 9.0.2 е като андроид...
×
×
  • Create New...