Jump to content

ivowemaina

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi 80 avant b4

ivowemaina's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравей колега трябва ми моторчето което повдига и сваля стъклото на шофиорската врата(ел стъкло) на ауди 80 б4 2.0аце 16в куатро.Пиши и цена ако може и ако имаш де.Благодаря предварително.
  2. Здравейте , В крайна сметка май ще излезе че проблема може би е в биелетките, защото се оказва че тези с който сам в момента не са за ауди и са малко по дълги (поне така ми обясни майстора) та сега ги сменя и да видим какво ще излезе.Ще ви пиша след няколко часа какъв е резултата.
  3. Благодаря за съветите .Ще пробвам каквото казвате и ще пиша какъв е резултатът.
  4. Здравейте , Нов сам във форума и затова се извинявам ако сгреша нещо с постването на темата. Имам следният проблем : като навия волана докрай се чува едно изпукване.Без значение в коя посока го навивам.Забелязъл съм че това става само в спряло положение или с доста ниска скорост например при паркиране. Ходих при майсор , който ми смени биелетките, направи ми центровка на предния мост, смени някакъв лагер (незнам точно какъв , но каза че на него лежи целия автомобил).И така след всичко това проблемът все още си стои.Моля помогнете , защото ме е страх да карам така колата понеже имам бебе на 2 месеца .А да кажа и с каква кола съм все пак Ауди 80 Авант , quattro 2.0 E 16V. Благодаря предварително.
×
×
  • Create New...