Jump to content

MARELLI

Members
  • Мнения

    150
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от MARELLI

  1. Май трябва да я набия в на майсторите канчето,така се очертава.. мерси за отговорите колеги.
  2. Жената е ходила ,аз не съм в България ,като се прибера ще видя за какво става на въпрос.Аз затова пуснах тема ако някой знае или има такива джанти качени на а4 да даде мнение.
  3. Ами предполагам са оригинални ,тъй като жената я кара и миналата седмица беше отишла за ремонт на спукана гума.Момчетата дето са сваляли джантата са видяли мн зор.Много трудно са я свалили и са казали, че няма втулки и трябва да си търси.
  4. Здравейте колеги.Какъв е размера на пластмасовите втулки /външен и вътрешен/ на оригиналните джанти 15'' на ауди,тъйкато се оказа че ги нямам и трябва да си намеря.Ако някой колега от форума продава да ми пише на лс.За да не отварям нова тема търся и капачки.Колата е ауди а4 б5 2.8 4х4 фейслифт
  5. Ако са със стоковото окачване, би трябвало да станат.Скоро сменях ботуша отзад на амортесьорите на а4б5 2000 ,донора беше от а4б5 1996.
  6. Здравейте ,имам вибрации на празен ход и в движение в диапазона 1400-1700 оборота някаде.От стари теми четох,че най-вероятно обтегача е за смяна.На каналите 91 и 92 има малко отклонение.Не съм отварял капаците на разпределителните валове все още ,за да проверя обтегачите.След около 20 000км ще сменям агренажа и ако от тях е проблема за вибрациите направо и тях ще сменя.Бих желал да споделите и вашето мнение.
  7. лайсните са нови- 20лв декоративна решетка- 5лв нож за броня- 5лв пращам по еконт . тел:0886 96 65 96
  8. Търся да закупя горе посочените модели ,за предпочитане комби
  9. MARELLI

    Обслужване на 2.5 TDI AEL

    Здравей колега, честито за новата придобивка .Наскоро сменях 2 агренажа,2 обтяжни ролки,водна помпа,шайба на коляновия вал + работа = 500лв
  10. дебитомер- 40лв помпа- 20лв капачки за джанти (3бр) -10лв, може и по еденично
  11. дебитомер- 50лв помпа- 20лв капачки за джанти (3бр) -15лв, може и по еденично
  12. здр търся читав салон за Б4. предни,задни седалки + кори на вратите.
  13. не съм в бг и др месец се пребирам. не съм пипал нищо по нея така я карам .дай ми някакъв адрес ,като дойда да я пипне някой.
  14. MARELLI

    Смяна ка купето ?

    добър донор е ама по-добре дизел ,много игра има по инсталацията
  15. MARELLI

    Смяна ка купето ?

    внос от австрия + не съм първия собственик = ето как
  16. MARELLI

    Смяна ка купето ?

    така е ,затова пуснах запитване
  17. MARELLI

    Смяна ка купето ?

    здравейте,Аудито е 2.5 куатро ръчка комби.искам да сменя купето с друго което не е куатро ,тъй като моето е много изгнило,няма детайл без забележка.въпроса ми е ще има ли разлика в захващането на окачването.ще пасне ли всичко или да си карпя старото купе
  18. да не съм от софия,за пушенето разбрах.и ти благодаря за отговора.вървежа ме тревожи.
  19. благодаря за отговора,да откакто стана под нулата температърата започна да пропушва синкав дим.но като загрее няма такива симптоми.за аванса незнам не попитах.но това което ме притеснява е че няма мощностна 110км/Н като и стъпя на газта много мудно започва да набира.преди не бе така.последно в софия и е правена диагностиката,от предишния собственик, и бе повече от добра на вървеж и разход.ако някой има контакти за диагностик за този мотор ,ще му бъда благодарен.искам да я провери за да съм спокоен ,тъй като ще пътувам в чужбина с нея.
  20. здравейте колеги и честита нова година с пожелания за лека и безаварийна.търся читав майстор за диагностика на аел-а. преди смяната на гумените уплатнения на капака на помпата всичко беше наред вървеше и не пушеше синкав дим сутрин.сега е точно обратното.стойностите които показва когато се закачи са 2.5 -2.8 милиграма така ги мени на загрят мотор .незнам дали така трябва да са.за първи път имам дизелово ауди и много неща не са ми ясни.благодаря
  21. купувам втулки за лети джанти-вътрешен отвор- Ф57мм ,външен 73мм. може и да не са комплект
×
×
  • Create New...