Jump to content

Mladen

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    никакъв

Mladen's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Благодаря за отзивчивостта, момчета. Ориентирал съм се към Б4 за сега. с 2.0 двигател. 2.3 двигателите ги слагат явно само на Комбитата, а за сега комби не ми е необходима. Благодаря за съветите. Надявам се да имам късмет в избора.
  2. Мдааа.. стана ми ясно на къде колнят нещата Повечето тук са почитатели на 100. Благодаря много за мненията. Остана да се повозя на някоя и друга, да я пробвам как ще ми се държи в ръцете и да взема решение.
  3. Тази тема май съм я пропуснал някак си. Благодаря Wizi. Веднага се захващам с разглеждането и.
  4. stani76, аз съм ги поразгледал тия в мобиле.бг, но характеристиките им нищо не ми говорят. Иначе съм си харесвал от там, но на външен вид само. Тук попаднах на една http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmenu=2...4725&f1=details и е горе-долу в моя финансов спектър.
  5. Ами.. бюджета ми е 5000-6000 лв. Не повече. Просто няма как да си го позволя. Колкото за това бензин-дизел.. не мога да отговоря. Не съм сигурен какво искам там. Прочетох че и дизела си имал предимства и бензина. Също така и недостатъци. Разхода на гориво е различен. На бензина може да му се сложи газ.. Не мога да преценя кое е по-доброто. Някъде пък пишеше че за градски условия бензина бил по-добре защото е по-тих.. Не смятам да навъртам много километри. Градът ни е малък. Но и не мисля да я държа на гараж и само да и лъскам боята и да и се радвам колко е хубава. Не съм постоянно в движение, така че мисля, че няма да и се навъртат много километри. За година и екстри.. то за толкова пари няма да може да е кой знае колко нова. Но поне 90-та година да е. Препоръчват ми да има Климатроникс (каквото и да е това).
  6. Здравейте. От известно време съм решил да си взема кола. Наскоро ме навиха това да бъде Ауди. Изсипаха ми се страшно много суперлативи за тях. Не съм специалист в тази област. Дори не правя разлика между въртящ момент и обороти.. Много съм зле. Именно заради това се доверявам на хора, които разбират (уж) от коли и които са карали Ауди дълги години (точно те ме навиха да си взема такава). Проблема е че няколко човека ми казват ралични неща и аз не мога да преценя на какво да се спра. Горещо препоръчаните модели са Б4 и 100. За мое съжаление всяка от тях си има разновидности на двигателите и с това избора ми става още по-труден. А и със всички тези приказки за този стандарт ЕВРО4 и някакви си такси.. Пообиколих форума, според мен доста внимателно, но никъде не можах да открия някакво сравнение между Б4 и 100. Може би въобще не могат да се сравняват.. Не зная. Искам да си взяма кола за градско ползване (предимно). По възможност да е по-икономична. Нов шофиор съм и още не съм обигран на пътя. Всички вие добре познавате марката и знаете кой двигател за какво е по-подходящ (ако мога така да се изразя). Бихте ли ми помогнали да се насоча към някой конкретен модел и модификация? Благодаря предварително.
×
×
  • Create New...