Jump to content

alveks

Members
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    a6 allroad 3.0 tdi

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

alveks's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. това напасване на компонента единствено в ауди ли се прави или ?
  2. Здравейте, След като чейнджъра на моят автомобил сдаде багажа реших да го сменя. Един колега от форума беше така добър да ми изпрати такъв. Сложих го, но когато завъртя диска започна да прекъсва систематично- 2 секунди свири 1секунда прекъсва. Възможно ли е автомобила да има component protection?
  3. Здравейте, Наскоро Чейнджъра в моя олроуд 2007г. започна да мига като коледна елха и ни приема ни предава. Като го вкарахме на диагностика ми даде механична грешка. Прочетох, че нов чейнджър е скъпо удоволствие особено от порше и искам да питам следното: Четох, че успешно се поставя USB интерфейс ( USB, AUX, Bluetooth), с който мога да свържа телефона си и/или флашка и да слушам музика от там. Въпроса е качеството добро ли е? От къде мога да закупя такъв интерфейс и струва ли си? Благодаря предварително!
  4. Много благодаря за бързите отговори. Предпочитам да го сменя, защото колата ми допада изключително много. Можете ли да ме насочите към майстор или сервиз, където да не си оставят ръцете? Аз съм от Пловдив и се чудя дали има смисъл да ходя в представителството на ауди....
  5. Здравейте колеги, Отскоро съм горд собственик на audi a6 allroad 3.0d - типтроник 2007г.. Доста четох относно въпроса със смяната на маслото на скоростната кутия и в крайна сметка никъде не видях конкретен отговор. Автомобила ми е на 226к. километра и е закупена ит представителство на ауди. Там никъде не пише, че е правена смяна на маслото на кутията. Мен ме притеснява факта, че километрите не са малко и искам да разбера трябва или не трябва да сменя маслото на кутията или не?
  6. alveks

    счупен носач ауди А4 1997

    Колеги няма липсващо парче.. Това, парче е останалата част от носача, дефакто това е отчупената част от носача.. Аз лично бях в сервиза и под колата заедно с момчетата.. Огледахме я добре и абсолютно никакви отклонения не се видяха, а я гледахме старателно.. Все пак са ми приятели там и щях да ходя на море. тази част от ябълката се замърси след като се счупи... То бяха няколко часа мъки докато я качим на пътната помощ. Отзад я дърпаше пътната помощ, а отпред дойде паяк, увихме колата с колани и я вдигнаха, защото опираше. И така ... А номера на носача е следния : От едната страна пише : TRW DE ECO и има знак на ауди А от другата : 4D0407155 J Това е никаде не пише конкретна марка.
  7. А като возене как се представя? И може ли да поддържа примерно 170-180 по магистралата? Това е интересно, но гледам че този чип струва почти 4000лв. има и някакъв друг вид,който вдигал 45 коня дефакто 165 и струва 900лв., което мисля че е доста по прилично. А и данъка ще ми е стотина лева надолу .
  8. alveks

    счупен носач ауди А4 1997

    Ами не знам в Италия е сменян...
  9. това изглежда много добре, но онова е с 60к. километра по-малко. Мен това ме грабна най-вече И аз мисля така. Относно окачване, качество на материалите на купето.. поддръжка?
  10. Здравейте, Наскоро ми се случи нещо уникално просто... Както си карах в един завой и ми се счупи носача и гумата ми опря в калника.. Вижте: Та не ме питайте как сме я качвали на пътната помощ и то в Слънчев бряг, но ми е много интересно как тоя проклет носач се счупи на две и то в движение. Допълвам че преди да тръгна на морето бях на стенд точно, за да си видя носачите и дори смениха един,който се беше разтропал. Там ми казаха, че не е възможно да се счупи, но ето : Знам че тук има компетентни хора в това отношение затова просто искам да питам как става нещо, което всеки казва че е невъзможно.
  11. Става въпрос конкретно за този автомобил : http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11314735099003478&f1=details лично аз също не искам толкова слаб мотор, но просто на това попаднах.. Ако може да ми дадете съвет ... относно някой друг модел на подобна цена също ще бъда много благодарен.
  12. Здравейте колеги, Харесал съм си Audi A4 B8 1.8tfsi(120ps) 2009г. и исках да ви помоля за малко информация относно този двигател, впечатления, разход и т.н. Ако някой има такова или има наблюдения нека сподели, защото все пак е скъпа кола и не искам да съжалявам след това.
  13. Здравейте, Много се двуомя между : Audi A4 2.0tdi (140hp.) 2005 година и Mitsubishi Lancer GTS 2.0 (153hp) 2008 година. И двете са Автоматици с Типтроник и всички екстри за моделите. Моля дайте вашите мнения... Благодаря предварително
×
×
  • Create New...