birdcall

Members
 • Content Count

  57
 • Joined

 • Last visited

About birdcall

 • Rank
  User
 • Birthday 05/01/1984

Друго

 • Kaра
  Audi A6 2.5 TDI

Персонална информация

 • Gender
  Male
 • Location
  Varna

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Привет, това са грешките. Но след тогава не е влизала в авариен режим, не повтори грешките. Ходих в няколко сервиза, не им се занимава с мултитроник. Появиха се някакви удари при превключване между P R N D. Съвети?
 2. Здравейте притятели! Имам а6 2.5 TDI , 2002 г., автомат. Днес се случи нещо странно, както си карах и забелязах, че нямам мощност . в смисъл давам газ, вдига обороти, но колата не върви, нараво спрях, не мърда. Тогава забелязах, че буквите "PRND" за скоростната кутия мигат. Изгасих колата, запалих и се оправи. Каква може да е причината?
 3. Здравейте колеги. Имам А6, 2002-ра автомат. Някой може ли да ми каже какаво означава антенката до часовника на таблото?
 4. преди го нямаше този проблем. днес след 50 км и пак не можеше да поддържа 90 градуса
 5. ако е датчика, не би ли следвало и през лятото да го прави този номер?
 6. Здравейте колеги. Карам А6 2.5 TDI, 2002 г., автомат. Проблема е, че трудно загрява. На прав път трудно качва и поддържа 90 градуса, на долнище пада до около 70 градуса, а на баир ги качва до 90 (всичкот това е в студено време, лятото няма такъв проблем). Термостата го смених заедно с ремъците. Чета мнения, че може да е и от някакъв датчик на антифриза. Моля, дайте съвети и мнения!
 7. ами сякаш ми дава повишен разход, но не знам дали е от това или защото е автоматик
 8. здравейте колеги...измериха ми умната дюза и уж била заминала и сега нямало връзка с компютъра..аз лично не забелязвам някакви промени в поведението на колата...та въпроса ми е достатъчно ли е да намеря подобна на моята кола и да и взема умната дюза или се гледат някакви номера нещо?...става въпрос за А6, 2.5, 2002 г.
 9. здравейте приятели...търся преден десен халоген и решетка за него за ауди а6 2.5 TDI, 2002 г.
 10. странното е, че не съм забеляззал такива симптоми
 11. благодаря колега!...какви са последствията от карането с прекъсната такава дюза?
 12. здравейте приятели...имам ауди а6 2.5 TDI 2002 г. автоматик....ония ден я закачих на компютър профилакатично и ми изкара някаква грешка на дюза при което този с компютъра ми замери умната дюза и каза, че кабела и е прекъснат и затова излиза тази грешка...посъветва ме да потърся друга такава...та въпроса ми е как като е бил прекъснат кабела на тази дюза колата си върви нормално, не забелязвам никакви проблеми....за какво служи тази умна дюза?...благодаря предварително!
 13. ами като дам лоста на ръчно управление '+' и '-' дет е и ми показва на таблото 6-та степен...те са от 1 до 6