Jump to content

birdcall

Members
  • Мнения

    61
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно birdcall

  • Рожден ден 1.05.1984

Друго

  • Kaра
    Audi A6 2.5 TDI

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Varna

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

birdcall's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. birdcall

    Вибрации

    Колеги, здравейте, купих ауди а 6, ултра, 190 к. с. 2015 г. Автомобила е сравнително запазен. Забелязах, че някой път на задна, като натисна спирачката и ср появяват вибрации в в предната лява страна на автомобила. Като цяло при тръгване на задна има леки вибрации някой път, не придърпвания. От какво може да е това?
  2. birdcall

    Мултитроник

    Под глава имах предвид комппа на кутията. Той вече свали кутията, и така си стои. Чудя се дали изобщо да се занимававам с тази кола.
  3. birdcall

    Мултитроник

    Ами уж я вързали за диагностика. Майстора почти сигурен, че било механичен проблем, друг пък казва можело и главата да е.
  4. birdcall

    Мултитроник

    Колеги, здравейте. Имам а6 2.5, 2002 г. седан с5, 155 к. с., мултитроник. Появи се някакво блъскане при превключване от Р на D или R, както и педала за газта спря да реагира. Също спирачките реагират по-късно. Кутията загуби първа. Майстора каза да търся друга. От кои други модели може да се използва кутията?
  5. Привет, това са грешките. Но след тогава не е влизала в авариен режим, не повтори грешките. Ходих в няколко сервиза, не им се занимава с мултитроник. Появиха се някакви удари при превключване между P R N D. Съвети?
  6. Здравейте притятели! Имам а6 2.5 TDI , 2002 г., автомат. Днес се случи нещо странно, както си карах и забелязах, че нямам мощност . в смисъл давам газ, вдига обороти, но колата не върви, нараво спрях, не мърда. Тогава забелязах, че буквите "PRND" за скоростната кутия мигат. Изгасих колата, запалих и се оправи. Каква може да е причината?
  7. Здравейте колеги. Имам А6, 2002-ра автомат. Някой може ли да ми каже какаво означава антенката до часовника на таблото?
  8. birdcall

    трудно загрява

    преди го нямаше този проблем. днес след 50 км и пак не можеше да поддържа 90 градуса
  9. birdcall

    трудно загрява

    ако е датчика, не би ли следвало и през лятото да го прави този номер?
  10. birdcall

    трудно загрява

    Здравейте колеги. Карам А6 2.5 TDI, 2002 г., автомат. Проблема е, че трудно загрява. На прав път трудно качва и поддържа 90 градуса, на долнище пада до около 70 градуса, а на баир ги качва до 90 (всичкот това е в студено време, лятото няма такъв проблем). Термостата го смених заедно с ремъците. Чета мнения, че може да е и от някакъв датчик на антифриза. Моля, дайте съвети и мнения!
  11. birdcall

    умна дюза

    ами сякаш ми дава повишен разход, но не знам дали е от това или защото е автоматик
  12. birdcall

    умна дюза

    здравейте колеги...измериха ми умната дюза и уж била заминала и сега нямало връзка с компютъра..аз лично не забелязвам някакви промени в поведението на колата...та въпроса ми е достатъчно ли е да намеря подобна на моята кола и да и взема умната дюза или се гледат някакви номера нещо?...става въпрос за А6, 2.5, 2002 г.
  13. здравейте приятели...търся преден десен халоген и решетка за него за ауди а6 2.5 TDI, 2002 г.
  14. birdcall

    умна дюза?

    странното е, че не съм забеляззал такива симптоми
  15. birdcall

    умна дюза?

    благодаря колега!...какви са последствията от карането с прекъсната такава дюза?
×
×
  • Create New...