Jump to content

hahi

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 1.9TDI

hahi's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. hahi

    Въпрос за двигател

    Номера на рамата е WAUZZZ8D2WA233873
  2. hahi

    Въпрос за двигател

    Не,не съм замервал.Карах 110 и ми се видя,че е по–добре от моята.Иначе съм я регистрирал и незнам дали дая карам на диагностика.
  3. hahi

    Въпрос за двигател

    Скоро си купих АУДИ А4 -98г.По табела продавача ми каза,че е 90 к.с.,но в КАТ при регистрация се оказа,че двигателя по блок се води 110к.с.В бая зор отървах Технотеста'поредната простотия'и си казах щом е така-добре.оказа,се че двигателя е сменян.И от там започват проблемите.Не върви като за 110коня.Ходих до уж специалист и той ми каза,че по блока може да е 110,но турбината била без изменяща се геометрия и помпата била,като за 90к.Въпроса ми е възможно ли е това и как мога да проверя та да видя дали съм прекаран?
  4. Здравейте на всички,и съм отскоровъв форума.Добре е ,че го има.Предпоследната ми кола беше Мерцедес,но вече съм фен на Ауди и смятам да си остана такъв.Иначе карам А4 1.9.ТДИ Късмет и безаварийно на всички.
  5. hahi

    доливане на антифриз?

    Колега,къде се намира този клапан,че и при мен казанчето ми създава проблеми.всичко започна откакто го свалих за почистване,че беше "загнояло" отвътре.Смених капачката,ама Ц......
  6. Влезнахме в полемика по въпроса,но това е нормално.Естествено,че оригиналните са по-добри,но ако си направим сметка,че взимаме коли средно на 8-10г и не знаем предишния собственик как ги е ''издувал''предпочитам да не дам пари за като тези които имам в колата.Така,че ме интересува диаметъра и дълбочина на колонките.Да не разглобявам предварително,но ако се наложи....
  7. Здравейте,предните тонколонки вече ''сдадоха'' и искам да ги заменя с други по-надеждни.Ако някой е сменял и знае точния диаметър, ще съм благодарен да сподели.
×
×
  • Create New...