Jump to content

aizal

Members
  • Мнения

    40
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от aizal

  1. up Продадени фаровете с мигачите, другото е налично
  2. Продадени железните джанти и амортисьорите на 5-та врата, всичко друго е налично
  3. Продадени: спортно окачване, LPG(ГИ), подлакътник, предна броня, горивна помпа Всичко друго е налично.
  4. Амортисьорите са перфектни, прахоуловителите не са мръднали. Цена за всичко пружини + амортисьори = 450лв.
  5. Здравей колега, не съм на ясно колко вървят по принцип тези колектори, видях в мрежата една обява за 100лв, ако това е реалната цена по принцип аз искам 80лв, като колата все още е в движение и ще можеш да се увериш, че са ОК на 100% колкото до амортисьорите купувал съм ги за 600 долара (без пружините)преди година и малко наясно съм, че не мога да им взема кои знае колко пари, затова за тях приемам предложения.
  6. Здравейте колеги, поради слабия интерес и ъпсурдните предложения към автомобила ми реших да го продавам на части. Колата в момента е в движение и се използва, но до седмица ще се разпродава. Всичко по Колата работи безупречно, упгрейдвана е с фарове Hella от S4, Спортно окачване Koni със червени спортни пружини (задните амортисьори са регулируеми) кристални стопове от фейслифта, газов инжекцион на 6 месеца и железни 15" джанти. 4 ел. стъкла и огледала с подгряване и прибиране. Както и други екстри. Колата е в София Тези дни ще кача още снимки тел. 0884 622 888 - мтел 0895 212 446 - глобул
  7. Колега от кой град си, остави телефон за контакти и инфо за мотора колко кс е или първи букви за мотора. Интересувам се от TV+Navi+тунер+управлвнив на климатроника и умната дюза ако е 180кс.
  8. Колега, интересувам се от подлакътника, и от бензинова помпа(тази дето е в резервоара) P.S. телефонния номер за връзка не е актуален
  9. Решение не съм взел все още, не бързам да купувам, може да се реша и след 2 месеца, все пак не взимам нова кола, а това което гледах до сега не ме впечатлява. Все пак имам намерение да взема кола на 10 години и не мисля да прибързвам, така че голямо значение има и това какво ще ми допадне като състояние. Иначе ако трябва да се откажа от ГИ ще се откажа и от тези двигатели. На А4-ката която карам сега сложих ГИ след като минах 145 хиляди км. разликата е чувствителна и не мисля да повтарям тази грешка отново.
  10. От тези 25 000 около 10 000 са градско Колкото до дизелите, 2.5TDI не ми звучи добре, или по-скоро ми звучи притеснително.
  11. Здравейте колеги, възнамерявам да сменявам личния си автомобил(А4 1.8) който вече 7 години ми служеше вярно. Решил съм да не изневерявам на марката и затова се ориентирах към А6 Avant около 2003 година, но тук вече възникват колебанията ми, тъй като не мога да се ориентирам към определен мотор. Спрял съм се на 4.2 и 2.7Т като и за двата варианта имам притеснения. Относно 4.2 във форума има изписано, но за 2.7 информацията е оскъдна. За 8-ка знам, че е много здрав и няма да имам проблеми ако се поддържа добре, но ме разколебава автомата, за който чувам повече отрицателни мнения и бобините който също често дават проблеми. Колкото до 2.7 там пък тези 2 турбини ме смущават. Ще съм благодарен ако някой малко по-вещ си даде мнението относно двата двигатела, при положение, че им монтирам газова уредба тъй като минавам около 25 хиляди на година и как седят нещата с метана. P.S. Бих си взел и 3.0 но за него чувам, че АГУ не му се отразява добре.
  12. Колеги, търся ляво огледало или капачката за него тъй като на моето механизъма му работи. Държа да е черно боядисано (не матирано). 0884 622 888 Иво
  13. продавам спортни жълти амортисьори KONI за ауди А4 В5 седан, колата е на един познат и ги свали понеже купи колата с тях и много твърдо му возело...

    цената им е 120лв за 2-та

    Здравей колега, виждам че обявата е доста отдавна, но реших все пак да те попитам дали се продават все...

  14. Имам от 1.8 20v, незнам дали ще ти свършат работа.
  15. Здравейте колеги, имам проблем с разделянето на носещите елементи (тези дето са на първата снимка)на подлакътник, т.е. не мога да ги разделя, все едно са изляти. Ако някой има идея как да си монтирам подлакътника ще съм му много благодарен. P.S. Подлакътника е от А4 2000г. facelift но основата изглежда като тази.
  16. Проблема е отстанен оказа се, както мислех вакум помпата, която се намира в дясната ниша на багажника в нещо като дунапренен кожух. Като я разглобих видях че половината платка е окислила и на места покрита с ръжда. Със една четчица и малко спирт зачистих платката и всички клеми, изчаках да изсъхне и сгобих. Работи безупречно. Хиляди благодарности на gogobogo за подробните указания P.S. два месеца мъки решени за 30 минути и никакви средства
  17. Благодаря, ще го имам впредвид.
  18. Колеги предполагам, че е имало подобни теми, но аз така и не можах да открия за моя проблем. Става въпрос за следния проблем: от няколко месеца насам когато си отключвам и заключвам колата с дистанционното централното не сработва, при опит да я заключа с ключа от шофьорската врата се заключва само тя. Странното е, че не го прави всеки път, но последната седмица зачести драстично. Предполагам, че проблема е във вакум помпата, но не съм сигурен. Молбата ми е ако някой може да каже каде се намира и дали правилно съм се насочил към нея. Благодаря предварително!!!
  19. Много благодаря Благодаря на всички
  20. Лелееее, то кво било, а аз се бях приготвил за изваждане на пари. Много, ама МНОГО благодаря. А само още нещо, как се занулява компа?
  21. В търсачката нищо не намерих. Благодаря за съвета.
×
×
  • Create New...