Jump to content

krasseny

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi A6 2.0

krasseny's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Днес ми остана време и поразглобих колата. Беше пукнато пластмасовото ухо в горния край на пружината. Залепих го и го подсилих с метална пластина. БЛАГОДАРЯ на всички колеги за съветите и оказаната помощ
  2. Благодаря за съвета,проверих за грешки на 01с и показа 00,0.Ще проверя клапата за въздуха в купето, дано да е от нея.
  3. От Варна съм. Днес извадих пластмасовата кора над вентилатора за да стигна до клапата на кутията на филтъра. При включен вантилатор клапата беше затворена и я отворих с ръка(без усилие).Спрях вентилатора и клапата се затвори(по-шумно от друг път).Тази пружина за която говориш вижда ли се ако махна ламарината под рамената на чистачките?
  4. Здравейте колеги, карам отскоро А6/С4 но стъклата много се запотяват когато вали дъжд или навън темп. е 1-2град. Почти съм ситурен че клапите работят, но при студено време парното на(HI)духа слабо топло. Възможно ли е проблема да е в радиаторчето или във филтъра(не съм го сменял)или някъде другаде. Някой може ли да ми даде съвет? Благодаря ви!
×
×
  • Create New...