Jump to content

mncazzaro

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от mncazzaro

  1. mncazzaro

    Ретрофит MMI 2G DVD Q7 2008

    Здравейте. Докараха ми една Q7 2008 да и сложа новите карти. Отварям багажника и изненада липсва dvd unit-a... от тук следват и въпросите ми. Върви ли оптика към модула ? Страдат ли от запичане на оптиката ? Трябва ли кодиране ? Имат ли разлика през годините ? (Карам е65 и при нас има нави01 - чете само сд , нави02 сд и двд ,нави03 - двд и сд ,но и по добра графика)
  2. Относно забележката за фара, счупена е регулировката...Постарал съм се да обърна внимание на всичко по колата.Не пиша перфектна и подобни неща. Снимките в събота ще бъдат качени.
  3. Продавам Ауди А3 8л година 1996, 2/3 врати,мотор 1.8 -Климатроник -Шибидах -Газово Тамона -5 ръчна кутия -черен металик -Документи за газовото необходими при годишния преглед Колата е без тежести *банки,кредити и подобни Валидна гражданска, платен данък, винетка Един ключ По колата съм правил следните ремонти и нови части : -Два комплекта гуми зимни Фулда и летни Мишлин - 800 лв на по един сезон ! -Нов климатичен радиатор с дехидрататор + нов воден радиатор на стойност 500лв *климатика е в гаранция до септември месец към Импас -Нов акумулатор с гаранция до април месец 2018 - 160 към косер -Нови амортисьори на багажника 50 лв -Нова гърловина за щеката на масло 20 лв -Пълна ревизия на газовото , нови маркучи , нова настройка , нови филтри тази година септември месец във Възраждане 230 лв -Нови подкалници и странични кори на мотора - 70 лв -Къси светлини на Осрам Лазер , дълги Филипс ултра и гарабирити осрам - 120 лв *Гаранцията на късите и дългите изтече,габарити още 1 година гаранция -Ново радио с USB & AUX Sony с дистанционно + изправител да не бръмчи - 170 лв -Рециклиран стартер в косер 120 лв -Нова помпа чистачки* -Нов клеморед* -Тампони на носачите и щангата* -Нов датчик за задна скорост* *309 лв -Сменени масла и филтри,канален ремък на 23.05.2017 -206 лв Вложени : 2755 лв Важно - За почти всичко без газовото имам документи - прегледа е където пожелаете в рамките на града Колата се поддържа в сервиз АутоТех 1 - Варна Не гори масло,не губи антифриз и фреон.Газовото няма течове и върви еднакво на газ и бензин. Към колата давам -Метална кора за под мотора не ми остана време да я монтирам - 120 лв -Нов подлакътник в кашона не е монтиран 65 лв -Компресор за помпене на гуми 25лв -Ръчна спирачка , старата задържа с чалъм ... 25 лв -Крайно и средно гърне 70 лв Части 305лв Забележки -Външни и спукана задна броня -Пукнато предно стъкло , при смяна на чистачките изтървах рамото... -Тавана е провиснал и забележки по салона... -Понякога не влиза 1ва и 2ра - до колкото разбрах проблема е от гайка на ябълката на скоростния лост -Не съобразих да направя ревизия на парното т.е. да махна дунапрена и да сменя радиатора на парното...тъй като е добре и двете да се направят наведнъж ,защото се източва фреона.Но така или иначе си работи,просто за превенция. -Добре е да се сменят кабелите на свещите,защото единият е прекъснат и е захванат за временно ползване. -Тъй като катализатора е станал на сол(така я взех) е добре да се смени с резонасно гърне*80 или да се рециклира *180(влагане на нова пита) и задължително да се сложат новите гърнета които давам. -Шибидаха не се отваря до край,трябва да се погледнат водачите -Левият фар бие малко по долу ,трябва да се смени Цена 4500лв възможен коментар, но НЕ И БАРТЕР. *ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПРЕХВЪРЛЯНЕ Колата беше закупена за близък,но вече го няма.Продавам я,защото имам друга. Колата се намира във Варна За връзка с мен 0888502402 - Марин , ЛС или направо тук в темата. Снимки ще кача тези дни .
  4. И от мен един проблем, когато се опитвам да вляза през телефона андроид с хром ме препраща към локална директория на сървъра,която не е видима и дава грешка, че не намира страницата. Когато дам назад ми зарежда форума и съм логнат.
  5. Здравейте, по принцип щях да взимам а6 за мен но жената беше с предимство та й взех А3 че знаете лафа за доволна жена,но имам няколко въпроса дали са изпълними и до колко е добра идея. Колата е 2/3 врати 96 набор 1.8 без тръца. 1)Колата е без предни халогени, а бих искал да й сложа едни оригинални естествено, но от тук идва и въпроса каква ще е процедурата ако е нямала във фаровете дали кабелите ще са със заготовка за по лесен монтаж, смятам да взема ключ с двойно издърпване за да я преведа във фабричен вид съответно и нож и халогени. Четох темата тук за монтаж и ми е малко притеснено дали ще стане тъй като видях, че се прави с реле което се връзва към задните за мъгла. 2) смятам и да й сменя предната и задна броня,че боята е напукана а задната е спукана и ако реша да ги правя ще е по скъпо от колкото да ги сменя, тъй като по спомен на детайл беше нещо от рода на 130 +лв.... От тук следва и въпроса тези два детайла само до 00 година ли пасват в смисъл да знам като се разглеждам обявите дали само в тези години да я гледам. 3) салона за съжаление не беше кожа и е без подлакътника и се чудя дали да го сменя за по нормална визия,но и тук ли трябва да гледам само в тези години? 4) изпуснах чистачката и пуснах предния джам, дали да търся втора ръка или да гледам нов? Помня преди време имах подобен проблем с друга кола, но там ми казаха много да внимавам че се повивали с времето ако не са съхранявани правилно и можело да не пасне в последствие... Ако няма как да стане ще се гледа нов, но от тук идва и въпроса дали ще се намери.Твърдо съм против да правя компромис с качеството за някой лев тъй като челното стъкло е много важно и пряко живота ни е свързан с него.Знам че е важно да стане на сол при евентуално птп не дай си Боже.Виждал съм китайски след удар и бяха на цели парчета което си е опасно. Мисля,че е това.искам да я преведа във вид и да не ме занимава,а аз да си търся и за мен после...
  6. Благодаря ppenchev! Ей това е изчерпателно мнение Ще си чакам и моята кукла да се появи.Не съм състезател, но искам, когато се наложи да изпреваря да ми е спокойно. И да тъй като искам хем 1.8т, хем 4х4 и комби ще мине време докато излезе читава.Принципно се насочих към Този двигател именно защото е читав и се справя с купето
  7. Въобще не бързам,патил съм с бързината.В момента бюджета е някъде около 5000 като може да се вдигне, не включва обслужване и другите съпътстващи разходи. Това е за кола без газ,но искам да отбележа, че тъй като не бързам, а и си търся комби,то бюджета може да се вдигне още.Като цяло мисля, че е това.Най много се надявам на форумна кола,защото поне ще е поддържана.
  8. Здравейте,дойде време да търся,, ново '' превозно средство.След дълго умуване съм се спрял на няколко марки, но ауди ми харесва повече . Карал съм няколко модела на марката и в а6 се чувствам добре.Търся бензин, заради бъдещ монтаж на газ.Искам 4х4 заради идеално изчистените ни пътища .Но от към мотора ми беше голям Х, по изчетеното във форума,1.8т се представлява доволно в комбинация с ръчка,лесен и безпроблемна машинка, но не мога да избера коя модификация точно да гледам... Тъй като конете варират от 150 до 180. Става дума за моделите до 02 година. П.с. И да ще се чипне в бъдеще.
×
×
  • Create New...