Jump to content

margarit

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ауди 80 Б4

margarit's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Благодаря за мненията ви и призовавам всички да си търсим правата и да изискваме всичко та и повече от тези "газстанции" които ни обират всеки ден.
  2. Добре, Аз имам такъв паспорт, Преди 2 месеца е сложена бутилката, а и бутилката е 45л. на 100% а заредих 48л. при положение че е имало към 5л. газ, което прави към 117-118%
  3. Искам да попитам възможно ли е при бутилка 43л. (наи-голямата възможна за тези, които се слагат на мястото на гумите) да събера газ - 48л. при положение че аз карах на газ до газстанцията. Има ли място (В Пловдив живея),Където могат да ми заверят вместимостта на бутилката,защото се свързах с представител на лукоил по тази тема и тои мо каза че мога да лъжа и че не е сигурен че бутилката събира 43л. а не повече, при положение че имам лиценз, стикери и всякаква документация към нея. А ако евентуално не стане може ли да ми предложите как да го реша проблема или някоя институция на която мога да сигнализирам. (пробвах в агенцията по защита на потребителите ама не стана нищо) Благодаря.
×
×
  • Create New...