Jump to content

Bojansky

Members
  • Мнения

    31
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Аудита

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Bojansky's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Вече си е засилен колега и по софтуер пик-а му трябва да е около 1.2 бара.Иначе те и двата варианта, които се ползват май са читави, имат разлика от една буква накрая на каталожния номер.Едните са с Е накрая другите с C.Опитвам се да разбера просто дали има някаква разлика и значение дали единия или другия.
  2. Здравейте, искам да питам колегите с по- засилени 1.8 турбота с какъв клапан Н75 карат.Понеже моя е заминал и разтоварва турбото трябва да взимам нов.Въпроса е че има 2 със една различна буква накрая по каталожен номер.Някой казват, че няма значение и разлика, други пък казват, че единия е по-подходящ при засилени и чипнати коли.Та моля за съвет.Колата ми е АЕБ двигател.
  3. Здрасти Колеги, искам малко помощ за избор на 1)интеркулер и 2) съединител за моите нужди.Става въпрос за А4 Б5 Quattro с AEB двигател турбото, което ще се ползва е TD 05-16g със сток карантии съм вътре. По точка 1.Иска ми се монтажа на кулера да е скрит под бронята.Знам, че мястото е малко, затова ако някой има идеи за заимстване на кулер от друг модел и дори друга марка да казва.Проблема на кулера за скрит монтаж идва по-скоро от дебелината мисля.Т.е трябва да е някой висок и тесен.Гледам има такива от 1.5 дци двигатели френски и други подобни от лагуна 1.9 дизел.Друго което виждам е доста хора слагат 550х140х65.Иска рязане отвътре бая и напасване, но влиза. По точка 2.Най-лесния евтин вариант мисля е керамика.Въпроса е как е положението с нея.Повечето хора казват "Ще свикнеш".
  4. Здравейте колеги, продавам някои ненужни за мен неща.Причината е че са заменени с др.Частите са от Ауди А4 Б5 преди фейса,а именно: Предни седалки от стандартния салон-цена 65 лв.Седалките са в супер състояние. http://olx.bg/i2/ad/prodavam-sedalki-ot-audi-a4-ID5Tj88.html#:fb1f32c9cf Предна маска за капак-цена 15 лв. http://olx.bg/i2/ad/prodavam-maska-za-audi-a4-b5-ID5UmBq.html#:462f6ee8c3 Волан-20 лв. http://olx.bg/i2/ad/prodavam-volan-za-audi-a4-b5-ID5UmFQ.html#:cdfa95b0ac Генерация дизелова - цена 40 лв. Топка за скоростен лост 5 лв
  5. Здравейте колеги, ще ви помоля за малко помощ при избора на летни гуми с размер 205 на 55 на 16.В момента примекс предлагат промоция на гуми петлас.Има ли някой модел от летните им , който да става за тези пари?Ако не можете ли да предложите нещо др ставащо в този ценови клас?Колата е Б5 1.8 т куатро в момента с 15-ки, но ми се ще да мина на 16-ки и се оглеждам за гуми и джанти
  6. Добро показно за това как не трябва да изглежда една обява.Колега има си образец погледнете другите обяви и най-малкото кажете повече инфо за проекта и качете повече снимки, иначе трябва да сме гадатели
  7. Здравейте колеги,надявам се някой да може да отговори на питанките и чуденките ми.Накратко имам двд система Панасоник ,на която баса /буфера малко ми малеят.Искам да го сменя.Намерил съм заместител от друга двд система ,по-мощен ,но и с различно съпротивление.Моят буфер е на 5 ома ,онзи е на 3.Сега следва въпроса какъв е начина да подкарам този буфер на моята система и какъв е начина?Ще окажат ли влияние тези 2 ома разлика,трябва ли да ги изравнявам да не стане нещо с някой резистор евентуално.Ще се радвам на идеи и обяснения на по-запознатите.Поздрави!
  8. Нагоре...цена 164 лева :)
  9. Андроид 4 ,процесор 1 Ghz Ram 512 Wi fi GPS и др. Цена 165 лева
  10. Вече с новото телефонче,това стои в кутийката,чака новия собственик Нова ценичка 175 лева
×
×
  • Create New...