Jump to content

orlinbg

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AUDI A6

orlinbg's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. orlinbg

    Проблем с ESP

    Моята кола е автомат и го прави това само при плавно натискане на газта. Когато натисна рязко газта не се включва ЕСП-то.
  2. orlinbg

    Проблем с ESP

    Това за гривните ще го проверя. За подобри диагностици в Търговище не се сещам от тези при които съм ходил. Говореха ми за добър майстор в Шумен, но най добре да се ходи във Варна.
  3. orlinbg

    Проблем с ESP

    Да колата придърпва когато се включва ЕСП-то без видима причина.
  4. orlinbg

    Проблем с ESP

    Значи ESP-то си работи, както и ABS-а. Проблема е че ESP-то се включва без никаква причина точно, когато колата вдигне 100 км/ч. Техника от сервиза гледа точно дали е калибриран волана, доколкото разбирам. Вече колко му е точна неговата преценка, че е наред аз лично не мога да бъда сигурен.
  5. orlinbg

    Проблем с ESP

    Колата така е докарана от Германия с проблем в карето и не съм я карал много с тракащо каре. Затова не знам дали го имаше този проблем с ЕСП-то преди да ми сменят карето, по вероятно е да го нямаше този проблем защото щеше да ми направи впечатление. Карето не е оригинално, защото не е сменяно в сервиз на Ауди. Аз си мисля че само там продават оригинални части, и не ми се ходеше до Варна за едно каре(аз съм от Търговище). Техника който ми смени карето използва един здрав чук, за да скъса вътрешната зегерка на старото каре, за да го извади. Защо компютъра не засича грешката ако проблема е от датчика? Ако е дефектна гривна на карето няма ли да се чува някакъв по различен шум?
  6. orlinbg

    Проблем с ESP

    Аз не разбирам много от диагностика но на трима диагностиц съм я карал, които работят в малки сервизи. Доклкото разбрах от последния, гледа четирите колелета кормилото дали е изправено,двигател и още други. Тий ми каза че грешката се появява в движение и сякаш се трие. Компютара когато се движи колата по бързо се изключва за поголяма сигорност и не позвулява да я засече в движение.
  7. orlinbg

    Проблем с ESP

    Здравейте, имам Audi A6 2500 Avant 2001г. ,когато карам с 100км/ч ми се включва ESP-то. На компютър не пказва грешка. Също така и на 120км/ч се включва но рядко, но на 100км/ч винаги. Ако има връска с проблема сменяно е прено дясно каре.
  8. orlinbg

    Имам проблем с еспито

    Значи гумите са ми еднакви и еднакво износени ,и са в добро състояние. Въпроса ми е защо само, като карам със 100 км/ч ми се включва еспито. Ще ходя първо да видят дали има някаква грешка и после ще ги накарам да видят карето и датчика на ABC a , но незнам кога. Колата си спира както трябва върви си нормално никакъв проблем друг не усещам. Аз съм от гр.Търговище и мисля да отскоча до варна за да я видят хора които са се занимавали повечко с Audi, ако разбера проблема от къде е ще пиша пак.
  9. Здравей те, като карам с 100 км/ч ми се включва еспито (esp), ако карам с по-голяма или по-малка скорост от 100 км/ч нямам проблем. Колата е Ауди А6 2002 г. 155к.с. Сменяха ми каре и се чудя дали може да са бутнали нещо което не трябва. Ако някой знае моля да пише.
×
×
  • Create New...