Jump to content

nupama

Members
  • Мнения

    32
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AUDI 80 B4 ABK

Персонална информация

  • Пол
    Male

Контакти

  • Skype
    georgiev.zhelyo

nupama's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Много ти благодаря. :)/>
  2. От Поморие съм, но все пак пак ще ми дойде по-евтина от чисто новия вариант. Ако не намеря по тукашните морги ще ти пиша.
  3. Да, точно тези черни широки лайсни имам предвид. Трябват ми лява и дясна.
  4. Здравейте! На моето B4 имах халогени, но някой ги открадна. Сега на техните места стоят две грозни празни дупки. Питам се дали някои от вас има лява и дясна черна лайсна без дупки за халогени, които да поставя на мястото на моите и да скрия празнините. Благодаря ви.
  5. Откраднаха ми халогенните фарове в Бургас!
  6. Здравейте! Карам 80 Б4, АВК, 92 г. Забелязах, че антифризът ми се губи, сякаш се изпарява. Капачката е затегната добре и никъде нямам течове. Това нормално ли е? Благодаря ви! (:
  7. nupama

    Врата за В4

    Много ти благодаря, ще им се обадя. :)/> Говорих с човека и ми каза, че са го разпродали цялото...
  8. nupama

    Врата за В4

    Здравейте! Някой да има задна лява врата за В4, по възможност сива или да знае къде мога да намеря такава в Бургаска област? Благодаря ви!
  9. Благодаря ти, колега. Извинявам се за повторната тема, която съм постнал.
  10. Карам Audi 80 B4 92 г. Oще откакто съм го взел коланите все не се прибират като ги откопчая и трябва сам да ги прибирам. Опитах да сваля корите и да разгледам механизма, но се страхувам да не счупя някоя щипка. Някой имал ли е подобен проблем?
  11. Здравейте, карам Audi 80 B4 115 коня, мотор АBK, 92-ра година. Направи ми впечатление, че когато му налея масло 10W-40 на Castrol не го гори, а като сложа 15W-40 пак на същата марка го изгаря и то бая. Налага се да доливам. А се знае, че 15W-40 би трябвало да е по-плътно масло. Как е възможно да се получава това?
  12. nupama

    Стелки за 80 B4

    Благодаря ти, писах му съобщение на колегата. Дано да има все още.
  13. nupama

    Стелки за 80 B4

    Някой знае ли къде могат да се намерят стелки за 80 B4, гумени с дупки за копчетата на пода т.е. като оригиналните или пък оригинални?
  14. Това е супер решение, но той само бутони ли има? Защото аз не искам да слагам бутон там, просто няма да е функционално. Трябва ми просто капаче.
  15. Продавам платнище за Аudi 80 и А4. Платнището е от шушлекова материя, без дупки по него, слагано е само 10-11 пъти. Единствената причина поради, която го продавам е че ме мързи да го слагам всеки път на колата. В края има чантичка пак шушлекова, в която платнището се прибира и се затваря с цип. Отдолу има ластици, за да не го вее вятъра. Лично на мен много ми харесва. Искам му 10 лева.
×
×
  • Create New...