Jump to content

did0vl

Members
  • Мнения

    60
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от did0vl

  1. Потърси на лично колгата Ifidik,ще ти свърши работа! :respekt:

    ходих при него той ми каза че колата е наред но за ме си е много шумна,и не защото така ми се струва а защото е така.

    грешка няма и сложих дюза 2 употреба новата е 860 лева.

  2. Здарвейте коеги имам проблем имам странно виене като лагер отпред вие на всички скорости дори и на свободна,единият го смених ходих при доста майстори единият лагер другия вътрешно каре третият скоростна кутия так че ми писна ако някои е имал същия проблем ако може да ми даде съвет от какво може да е защото не съм рокфелер да правя както се казва проба грешка докато разбера какво е.

  3. Здравей колеги имам странен проблем,умната ми дюза беше развалена смених я и сега колата е много шумна като че ли постоянно е на високи обороти,ако някой може да помогне давайте,или някой добър майстор във варна на турбини на 1.9тди 1з мотора на ауди б4.

  4. Кво да ти кажа колега често срещан проблем.Мисля че трудно се намираха ннови,но май бяха и доста кинти.Не знам ще те излъжа.Мойте ги излекувах по един странен начин,но се получи драсни един ред на лични за подробности.

    колега здравей как оправи твоите лули аз карам 1.9 тди б4 и проблема ми е същия като на колегата ще ми кажеш ли как си реши проблема?

  5. колега успя ли да намериш дюза защото и аз търця цъщата,каде ли не ходих и не търсих има но всичките който намерих са на 190 бара и са по дълги ако случайно си намрил кажи от каде че вече съм в безисходица.Благодаря предварително.

  6. Не си писал как и кога вие? Нали се сещаш,че ако вие на място при натиснат съединител(просто давам елементарен пример) няма как да е от скоростите! Лагери на скоростите вият когато си на предавка(за предпочитане по-висока) и отпуснеш газта!

    колега вие в движение без значение от скороста,а като завия в ляво се усилва виенето лагерите съм ги сменял нямат и 100 километра пробег

  7. колеги имам проблем имам странно виене като на лагер но всички лагери съм ги сменил,ходих на две три места и ми казаха на едното че е скоросна кутия на другото че е каре вътрешно или пак лагер.Ако някой знае добър майстор по скоросни кутии във варна да ми каже благодаря предварително.

  8. колеги имам проблем с умната дюза,като е студена си работи нормално но като загрее и почва да не работи все едно че цилиндара изклучва направо.Ходих на сервиз и ми казаха че не работи като отвиха трабичката за нафтата не си снмени звука и направо изхвърляше нафтата а не да я поема към двигателя.Ако някои е имал същият проблем или знае от какво може да е или каде във варна да отида да я видят колата моля да каже благодаря предварително.

  9. колеги имам проблем със спирачките откакто смених помпата зимата не спира както преди и педала е много твърд,някои да знае нещо по въпроса или някой специалист да ми каже във варна каде мога да отида,че е кофти така.

  10. около кръговото преди магистралата за шумен

    каде по точно около кръговото по стари я път за шумен ли или каде,по точно.

    Ти не виждаш ли че niks76 ти е казъл къде се намира...

    да но по точно искам да знам това е ориентировачно май а

  11. темата е малко странна. не съм майстор на турбини, но ако мога да помогна на някой с нещо, на лични ще отговоря на всеки. :flehan:
    колега каде ти е сервиза че да доида да ми погледнеш колата,щото ми писна от толкова много майстори вече,единият турбото е здраво другия не е и така до безкрай,кажи каде се намираш да доида да я погледниш и ти.Много колеги са доволни от теб и аз да доида да видим какво може да се направи по въпроса а ?
    И аз ходих при Иво ;)

    Останах много доволен от работата му по моята кола

    клега кажи каде се намира да отида и аз да погледне моята кола,благодаря предварително.

  12. Потърси тук във форума някой колега, който разбира на тези помпи (а то има доста такива) да ти отвори и почисти електонния блок и регулира помпата с ваг ком

    :flipoff: Но не ходи при тези "майстори", които са ти давали савети за загрята нафта :)

    Поздрави

    колега относно ифидик кажи каде се намира във варна че да отида да ми погледне турбото

  13. колеги имам проблеми със спирачките на б4 1.9тди откакто смених помпата и от тогава педала ми е твърд и трудно спира,ако някой знае добър майстор на спирачки във варна моля да каже,или ако е имал същият проблем да каже от какво е.

×
×
  • Create New...