Jump to content

did0vl

Members
  • Мнения

    60
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от did0vl

  1. Продавм джанти 5х112х15 алуминиеви без кривини и заварки една от капчките липсва 0898838748 цена 200 лева
  2. продавам абс за ауди а4 2.5 155 коня 2002-2004 година номер 8Е0614517 за 160 лева 0886580026
  3. колега стои ли ти още калника? малко късно ти видях поста ама скоро купих такава кола и ми трябав калник
  4. колега търся преден ляв калник за ауди а4 2.5 тди комби 2002-2004 г.по възможност тъмно син ако не какъвто имаш.

  5. Продавам решетка лява за бронята на аудиб4,в отлично състояние цена 20лева jsm 0886580026
  6. ходих но ме прати на друго място.
  7. ходих при него той ми каза че колата е наред но за ме си е много шумна,и не защото така ми се струва а защото е така. грешка няма и сложих дюза 2 употреба новата е 860 лева.
  8. Здарвейте коеги имам проблем имам странно виене като лагер отпред вие на всички скорости дори и на свободна,единият го смених ходих при доста майстори единият лагер другия вътрешно каре третият скоростна кутия так че ми писна ако някои е имал същия проблем ако може да ми даде съвет от какво може да е защото не съм рокфелер да правя както се казва проба грешка докато разбера какво е.
  9. Здравей колеги имам странен проблем,умната ми дюза беше развалена смених я и сега колата е много шумна като че ли постоянно е на високи обороти,ако някой може да помогне давайте,или някой добър майстор във варна на турбини на 1.9тди 1з мотора на ауди б4.
  10. did0vl

    дайте съвет

    колега здравей как оправи твоите лули аз карам 1.9 тди б4 и проблема ми е същия като на колегата ще ми кажеш ли как си реши проблема?
  11. колегата е много точен търсих една умна дюза 2 месеца неможах никаде да я намеря,оказа се че той я има само прати ми я и сега колата е супер голям пич е МЕРСИ колега.

  12. колега не се шашкай влязла ти е вода във съединителя ще се оправи няма стращно,айде лека и без аварйина.
  13. колега успя ли да намериш дюза защото и аз търця цъщата,каде ли не ходих и не търсих има но всичките който намерих са на 190 бара и са по дълги ако случайно си намрил кажи от каде че вече съм в безисходица.Благодаря предварително.
  14. махни си католизатора пи мен от това беше или за по добре отиди при иво/ifidik да ти я погледне тои е много добър с тея коли,и ще ти каже от какво може да е.
  15. колега стои ли още умната дюза и цената о6те същата ли е и с кои кабел е с дългия или късия
  16. did0vl

    КРАСОТА

    ето малко и от мен .......................
  17. колега там съм 13.30 утре на краибрежната както пише във феисбука
  18. колега вие в движение без значение от скороста,а като завия в ляво се усилва виенето лагерите съм ги сменял нямат и 100 километра пробег
  19. колеги имам проблем имам странно виене като на лагер но всички лагери съм ги сменил,ходих на две три места и ми казаха на едното че е скоросна кутия на другото че е каре вътрешно или пак лагер.Ако някой знае добър майстор по скоросни кутии във варна да ми каже благодаря предварително.
  20. колеги имам проблем с умната дюза,като е студена си работи нормално но като загрее и почва да не работи все едно че цилиндара изклучва направо.Ходих на сервиз и ми казаха че не работи като отвиха трабичката за нафтата не си снмени звука и направо изхвърляше нафтата а не да я поема към двигателя.Ако някои е имал същият проблем или знае от какво може да е или каде във варна да отида да я видят колата моля да каже благодаря предварително.
  21. колеги имам проблем със спирачките откакто смених помпата зимата не спира както преди и педала е много твърд,някои да знае нещо по въпроса или някой специалист да ми каже във варна каде мога да отида,че е кофти така.
  22. каде по точно около кръговото по стари я път за шумен ли или каде,по точно. да но по точно искам да знам това е ориентировачно май а
  23. колега каде ти е сервиза че да доида да ми погледнеш колата,щото ми писна от толкова много майстори вече,единият турбото е здраво другия не е и така до безкрай,кажи каде се намираш да доида да я погледниш и ти.Много колеги са доволни от теб и аз да доида да видим какво може да се направи по въпроса а ? клега кажи каде се намира да отида и аз да погледне моята кола,благодаря предварително.
  24. did0vl

    Странно притрисане

    колега относно ифидик кажи каде се намира във варна че да отида да ми погледне турбото
×
×
  • Create New...