Jump to content

vomidi

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от vomidi

  1. И да ги чакам 2 месеца за поръчка и да им дам 200лв за една пластмаса... Благодаря Да не говорим, че обслужването им е под всякаква критика( налбюденията ми са от Порше в Овче Купел ). Формата на тази кора изглежда по-различна в ЕТКА. Лошото е, че за нея няма описание и Part Number( нито в Руския, нито в Английския вариант ). На картинката е маркирана като "18А" Някой да има идеи за друго място, от където да си купя тази част. Или поне за Part Number? Благодаря!
  2. Здравейте отново. Мисля, че разбрах за коя кора става дума. На следващата снимка се казва, че се продават, като още три отделни елемента... Някой има ли представа откъде мога да си ги купя? По магазините продават само основната кора + 2-те странични. А тези трите от моята снимка ги няма никъде Исках да се подготвя за зимата.
  3. Здравейте, Предварително се извинявам за не добре зададения въпрос, но нямам много информация и не съм сигурен дали питам, това което всъщност трябва да попитам Карам Ауди А3 1.9 TDI 131к.с. без кори под двигателя. Гледах няколко теми в този и VW форума и видях, че на дизеловия вариант на колата са 3 кори - лява, основна и дясна. Толкова и продават в ЕмКомплект. Обаче като са слагали корите в сервиза ми казаха, че имало още една кора, която трябвало да се сложи межди основната кора и спойлера на предната броня. Някаква малка кора, за която се захващала основната кора. Прикачвам снимка, за да видите как изглеждат основната кора и двете странични, които съм си купил. За съжаление не успях да видя колата, докато е била на стенд, за да я снимам отдолу. Въпроса ми е някой знае ли как точно изглежда тази кора и от къде мога да си я купя? Ако ми дадете линк ще съм ви много благодарен. Гледах няколко магазина, но всички ми казват, че са само 3 корите под двигателя. Аз ги имам и 3-те и пак нещо не достига Много благодаря!
  4. Може ли да сложиш снимки? Седан, комби? Ориентировъчна цена?
  5. Здравейте, търся си Audi 80 с дизелов мотор, което да е сравнително запазено за годините си. Знам, че е кола на 20 години и не очаквам да няма забележки. Харесвам комбито, но съм съгласен и на седана. От към мотор също не съм претенциозен - 1.9 или 1.6, търся си ежедневна кола за предимно градско шофиране, така че мощността не е от голямо значение От София съм.
  6. Да и на мен ми харесва и на пръв поглед е подържана много добре, но не харесвам много много автоматичните скоростни кутии, да не говорим за по-старите като 4-степенна А и зимата си е друго като върнеш 1-2 предавки при спиране
  7. Благодаря за предложението, но търся седан! Успех с продажбата на колата
  8. Здравейте, от известно време си търся читаво Audi 100 или A6(до 96') с дизелов мотор 2.5 TDI, 143 к.с или 115 к.с. - и двата варианта AAT или AEL биха ме устройвали. Скоростна кутия - 6-скоростна ръчна. Купе тип - седан. Цветът е без значение. Външни забележки по боята, стъклата, огледалата не ме притесняват, интересува ме мотора и ходовата част. Идеята ми е да си купя кола, която да карам още 4-5 години, с поддръжка от моя страна, разбира се Предварително благодаря за помощта!
×
×
  • Create New...