Jump to content

fotunato

Members
  • Мнения

    252
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от fotunato

  1. Ще го изгледам колега.Мерси за обяснението.
  2. Благодаря колега още днес ще проверя моята Сивушка как е излязла от завода.
  3. На мен ми е много странно начина на мислене на първия купувач.Ще наблъскаш колата с толкова много екстри някои от които са използвани един път в годината а ежедневни като парктроник и камера няма да си сложиш.Швабите не мойеш ги разбра. Благодаря колеги за инфото. А някой колега знае ли как мога да си проверя колата с какви екстри е.Има ли начин някъде в интернет да се провери.Питам защото съм пълен лаик по темата.
  4. Колеги от 2 години карам А8 3,2FSI Куатро 2006.Къса серия като вариант на изпълнение.От време на време ме гложди въпроса: Как така само моята кола няма парктроник.Разглеждал съм в германски сайтове коли като моята едно към едно до последната екстра-Всички са с парктроник някъде плюс камери за задно виждане.И днес червейчето на същия въпрос пак със страшна сила започна да ме яде.Та колеките запознати може ли да споделят предположения и информация относно липсата на тази екстра при мен.
  5. Колега при мен и на затваряне и на отваряне ако не му помогна малко не иска.Решил съм си сега или да купя една нова машинка от ебей или да поправя моята.Та въпроса ми е къде се маже с тая паста която е спомената по горе в темата?
  6. Audi A8 3.2FSI Quattro седан, употребяван 21,000 ЛЕВА Януари 2006 151,000 км Бензин Автоматични 260 к.с. 3200 см3 4/5 врати Сив Особености и Екстри Комфорт: Климатроник, Кожен салон, Ел.стъкла, Ел.огледала, Ел.седалки, Подгряване на седалки, Шибедах, Стерео уредба, Алуминиеви джанти, Мултифункционален волан Сигурност : 4x4, ABS, ESP, Airbag, Ксенонови фарове, Халогенни фарове, ASR/Тракшън контрол, Аларма, Имобилайзер, Центр. заключване, Застраховка, Безключово палене Друго : Типтроник/Мултитроник, Автопилот, Серво управление, Бордови компютър, Навигационна система Евростандарт: EURO 4 Допълнителна информация Колата е гаражна на реални километри.Сервизирана изцяло и само в Ауди сервиз без компромиси в подръжката.Гуми Пирели П Зеро на 1500 км.Сменени ремъци преди 1000 км.Пълна сервизна история.Амбиентно осветление в салона.Адаптивен круиз контрол с автоматично подържане на скорост и дистанция до предна кола.Дневни ЛЕД светлини.Камера за обратно виждане.LED светлини по дръжките на вратите и огледалата.Датчици за светлини и за дъжд.Каско и гражданска до юли 2017.Не проявявам интерес към бартери и лизинг. Тел. за обявата 0896687531
  7. Колегата е прав.Не се изкушавай да го смениш при Бабата 1 Жеското2 или Трендо3.По памет струва към 640 лева с маслото филтър и някаква гарнитура.Пак по памет оригиналното масло за тези кутии не се продава никъде другаде.Така че ако някой извън ВАГ сервиз ти каже че го има като артикул не рискувай да го купуваш.Вероятноста да те лъже е голяма.
  8. До колкото знам няма.За това я наричат тази навигация - "цветно радио".Поне аз като търсих не намерих.От разговор с приятел работещ в Порше ми каза че има такъв диск но е много скъп около700 лева.Това имам аз като инфо.Не претендирам да е на 100% изчерпателно колега.
  9. Колеги доколкото съм проучил има много засечки с части за споменатия двигател купени от тук и там.Затова предпочитам оригинални с гаранция.Аз нямам проблем за труда при смяна.Намерил съм правилния човек.Този въпрос е решен.Чудното ми е как така в 2 оторизирани сервиза за една и съща услуга и части в Фолксваген дават 2 години гаранция или 60000км. а в Ауди 5 години или 100000км.Ей това най ме озадачи и не мога да си го обясня? Благодаря на колегата който предложи 20% отстъпка.Колега ще пиша на лично д ами дадеш повече подробности.
  10. Моля администратора да изтрие темата.Явно никой няма да помогне с съвет или някакво инфо което би помогнало.Жалко.Изненадам съм от това че никой от колегите не се отзова.
  11. Здравейте колеги Пускам тази тема с ясното съзнание че е дъвкана хиляди пъти във форума.Но мисля че нещата като цени са се променили в последната 1 година .Лично аз живях с мисълта че като му дойде времето за смяна на тези консумативи ще ми излезе към 1200 лева с ОРИГИНАЛНИ ЧАСТИ без труда.В Ауди сервиз 2500 лева само за частите без труд 100000км. или 5 години което дойде първо като събитие.В Фолксваген 2500 лева с труд и 2 години гаранция или 60000 км.Доста объркващо ми изглежда.Моля колегите които са минали през тази смяна през последната година и имат впечатления да споделят опита си за да се ориентирам в обстановката.И говориме само за оригинални части и оторизирани сервизи.Благодаря предварително.
  12. Цена 25 лева.С колегата Плеомакс ги сложихме(то ми е син) Видях ги и по разни сайтове същите. http://www.dealextreme.com Тук провери май ги мярнах в раздела за лед
  13. Продават ги на всякаде. Моите от един магазин в 55 блок ж Славейков в Бургас.
  14. Днес смених и габаритите с ЛЕД очаквайте снимки до 1 час как изглежда колата на тъмнината
  15. До броени минути ще качиме снимки на ЛЕД сжетлините.Според мене станаха прилично добре като се има предвид че не греем с някакви специални умения.На Бинев се извинявам много късно прочетох съобението днес.
  16. Иначе ги пробвахме с едно зарядно от стар телефон 7 волта и светнаха
  17. Колега От Кукера знам че си сложил некви ЛЕД ама не можа да ми каже подробности.Утре смятам да ходя на електричар да ги свърже че на опаковката не беше упоменато какви ватове и волтове. Утре снимки на завършен вид
  18. Колега за АБС и ЕСП провери на комп. дали датчика ти за завиване е читав.При мене от това се появи този проблем след смяна с нов датчик лампите изгаснаха и колата си е с АБС И ЕСП
  19. Благодаря на колегата който е пуснал обявата.След 2 телефонни разговора и диктовка на серийния номер( и буквичките след нея) на кормилната рейка от която имам нужда за моята А8 и потвърждение от негова страна вчера, днес когато отидох до куриера се оказа че не точната рейка от която имам нужда а друга такава за кола със сервотроник.Недоглеждането на колегата Кристиян Илиев от Костинброд ми струва 27 лева за пратката и хиляди умрели неврони в главата ми от нерви.Нарочно или не аз не мога да преценя но мога да преценя как се чувствам в момента. Все пак се радвам че не стана по лошото - да взема рейката на доверие да я платя и утре в сервиза да си скубя косите заради човешката ми наивност. Колега Илиев моля ви задайте си въпроса : Бихте ли се чувствали комфортно ако сега бяхте на моето място?
  20. Za povche info Namira se zad volana

  21. Zdrasti kolega Audito ima li ESP Ako ima se intersuvam ot datchika za zavivane na volana.Day cena ako go imash.Pozdravi

  22. Ходих и се оказа елементарен датчик който ми смениха и всичко сега е ок.Понякога малък чаркалък те вкарва в такива размисли от какво може да е ама и момчето от Ауди си го бива.За половин час отстрани проблема завинаги.
  23. Здравей колега.Колата я взех преди 3-4 дена.Двигателя си и работи както преди.Но сега имам друг проблем.След като я взех майсторите ми казаха че не могат да ми оправят следния проблем.Лампите на АБС и ЕСП ми светят постоянно и ги няма и като функция изобщо.На техния комп не показва грешка.Моля за съвет какво може да е първопричината за този проблем?Благодаря предварително.

  24. Грешка не изписва.Къде се намират тия машинки?В купето ли са?А и как се проверяват нямам никаква представа колега.Аз да си призная сам си малко неук по колите.Моля колеги помогнете с съвет.Предварително благодаря.
  25. Колега развитие по проблема има.Оправиха ГНП но сега ми светят постоянно АБС и ЕСП лампите на колата и наистина при спиране нямам АБС.Ония които поправиха помпата не можаха да се светнат от къде е проблема.Сега карам така докато минат празниците.Ако някой колега има идея какво мое да е моля за съвети
×
×
  • Create New...