Jump to content

tomalie

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A8 D2 3.7 V8

tomalie's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Bosch 7411 HGR7KQC ето такива търся.
  2. Купувам оригинални свещи за Ауди А8 3.7 V8 230 к.с 1999година. Свещите са Bosh на тях също пише и Audi. За съжаление не записах серииния номер за да го публикувам тука,но който е на ясно с нещата мисля че ще ми помогне. Купувам 8 броя гр.Варна За връзка: Лично съобщение.
  3. Благодаря колеги и аз се съмнявам,че е от дросела защото след 4000-5000 оборота почва да въви яко и изобщо като и дам рязко газ и като си върна малко крака от педала и тогава се наема,нещо се дави,най-вероятно е от дросела. П.С- съмнява ме да е от скоростната кутия,защото и правиха диагностика,всичко е тип топ като нова,закупил сам я от един собственик със пълна сервизна история в Ауди сервиз до 2010.
  4. Здравейте колеги преди два три дена се срещнах със следния проблем: Както си карах на магистралата на дирекнта скорост - D - със 110-120 - дадох газ до долу и оборотите са покачват до 4000-5000 а колата не изтегля скороста си седи същатата дори ми се стори,че заби. Закачих я на елкон при добри майстори,казаха че нищо и няма по електрониката,но ми казаха,че може да е от дроселовата клапа,евентуално задържа...без това имам проблем и със вървежа...като и дам педала до долу не изтегля...връщам малко и тогава се наема доста стъбилно. Колата е Ауди А8 3.7 V8 230 к.с 32V Моля дайте идеи от какво може да е...
  5. да и мен ме интересува откаде мога да си закупя такъв спойлер
  6. tomalie

    Audi A8 Проблем

    Здравейте колеги! Наскоро си закупих Audi A8 3.7 V8 230 к.с.Имам следния проблем,когато карам из града,нямам никакви проблеми,излизам на магистралата и примерно влизам вече във Варна и намалям скороста и като погледна оборотите-играят...между 500 и до 1500 стрелката мърда нагоре и надолу,като го прави тоя проблем понякога ми гасни...а във града като съм нямам никакви проблеми,дори оборотите не мърдат. Дайте някакви идеи... Закачих я на елкон при добри майстори,казаха че нищо и няма по електрониката,но ми казаха,че може да е от дроселовата клапа,евентуално задържа...без това имам проблем и със вървежа...като и дам педала до долу не изтегля...връщам малко и тогава се наема доста стъбилно. Моля дайте някакви идеи за двете неща. Благодаря предварително!
×
×
  • Create New...