Jump to content

DenislavTsankov

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A8 4.2 TDI

DenislavTsankov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Не знам какво искат, но нали затова си имат мобилни групи за такива случаи... Няма да ходя аз из поляните да го търся тоя компресор.
  2. Претендират, че бил свален на охраняемия паркинг, на който колата прекара нощта... А бе нямам думи просто!
  3. Човек, циганят ми се за компресора зад радиатора. Не е намерен при проишествието и не искат да го плащат...
  4. Прав си за пореден път След Нова Година почват да я правят. Около 30 хил. лева ще излезе. Ама с тея 6 месеца ме съсипа ти...Аз се надявах до средата на Февруари да е готова
  5. Има. Колата е купена от и обслужвана само в Порше. В безупречно състояние ... Беше Сега ми остава само да се надявам да я пишат тотална щета и да ми я платят )
  6. Да. Бяхме двама в колата и ни няма нищо. Дочух, че над определена скорост еъбегът също не се отворя. Знаете ли нещо по въпроса??
  7. Благодаря за информацията! Ще изчакам да видим и от Ауди какво ще кажат като я огледат по-обстойно.
  8. Здравейте, Бих искал да попитам дали сте чували нешо за проблеми с еърбезите при А8. Говоря по-специфично за А8 4.2 TDI от 2007-ма година. Колата претърпя силен удар с висока скорост, при което се откъсна предно ляво колело и по-голямата част от предницата е буквално смачкана. Странното в случая е, че нито един еърбег не се отвори. Бих искал да знам дали е възможно това да се дължи на фабричен дефект от който страда модела или аз съм направил нещо в бордовия компютър и съм ги изключил (Това възможно ли е дори?!?). Благодаря предварително за информацията! Денислав Цанков, София
×
×
  • Create New...