Jump to content

vladik2006

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi a8 3.3 tdi 4x4

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

vladik2006's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. vladik2006

    AUDI A8 3.3

    Здравейте. Всичките ми никелирани лайсни са в ужасно състояние - матирани. Имате ли представа с какво може да се ласнат ако въобще е въэможно?
  2. vladik2006

    AUDI A8 3.3 tdi 2001

    Благодаря на колегата ТРЕНТ. Смятах да си записвам час в Джемини 4 в София и да пробвам куатрото в зимни условия но ще го отложа. Днес ще ходя за смяна на дебитомер и ще проверя дали грешката се е появила отново. А за бараките Якоб 12 е прав - въпрос на отношение. А8 е класика и затова я купих знаеки какви евентуални главоболия ме чакат вместо например един нов червен голф. До сега съм карал 124 ка купе на 17 години в уникално състояние за годините си но всичко си има цена.
  3. vladik2006

    AUDI A8 3.3 tdi 2001

    Остави колата, ела след час , ето това трябва да се сменя................. Това ми бе казано в сервиза. Ако не бях предложил да я тестваме на пътя и това нямаше да стане. До някъде ги разбирам, писнало им е от бараки. Благодаря за отговорите. След два дена ще сменям дебитомер и тогава отново сте проверя за грешката която изтрихме предния път.
  4. vladik2006

    AUDI A8 3.3 tdi 2001

    Цената на нов конвертор в Порше Варна е 1700 без труда. Имаики предвид колата за която става дума не звучи много но все пак....................... Някой знае ли специализиран сервиз във Варна за автоматични скоростни кутии?
  5. vladik2006

    AUDI A8 3.3 tdi 2001

    Здравеите колеги. Нов собственик сам на AUDI A8 3.3 tdi. 2001. Колата изглежда перефектна освен една грешка която ми излезе на диагностика в Porshe Varna - Конвертор Скоростна Кутия. Според тях е за смяна и цената определено е впечатляваща. Странното е че като я тестваха на пътя изглежда че поведението на скоростната кутия е задоволяващо. Последният съвет които ми дадоха за довиждане бе да я карам докато.......................... Предполагам докато се счупи. Въпросът ми е да сменям ли конвертора / знам че се води консуматив / или да карам докато видимо скоростната кутия почне да дава дефекти. Няма ли впоследствие да ми излезе доста солено. Моля ви за съвет.
×
×
  • Create New...