Jump to content

joro-k1

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4

joro-k1's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. joro-k1

    Audi A3 105ps 2004 дилема

    Колата вече е в доверен сервиз. Ще я правя... частите са поръчани.
  2. joro-k1

    Audi A3 105ps 2004 дилема

    Аз я взех на 4500 с прехвърляне и застраховка ми дойде 4750лв има преглед, застраховка и платени данъци. Фен съм на Ауди но не точно на А3 ще изчакам още няколко мнения За да реша да я продавам.
  3. joro-k1

    Audi A3 105ps 2004 дилема

    Здравейте, колеги! Имам следната дилема; Наскоро “придобих” Ауди а3 1.9TDI 105ps. 2004г. От приятел който ми дължи пари. Няма да изпадам в подробности, ще карам направо. Днес го карах в сервиза където си обслужвам колите. Има за правене доста неща, въпреки, че няма никакво хлопне тропане (освен съединител) Колата си върви чудесно. За смяна са ЕГР, термостат, съединител комплект с маховика, маншон на ляво каре, ангренажен комплект с водна помпа, масло м.ф. г.ф.в.ф. Копчетата по панела на климатроника са за рециклиране има и тук там външни забележки. Дилемата е, че не знам дали да я правя колата или да я пусна за продаване така. Нямам намерение да я карам, понеже имам две читави коли. Не ми се искаше да я взимам но.... Мога да намеря всички части от Турция на хубави цени. Споделям тази дилема, защото не съм джамбаз на коли и ще ми е кофти да продам на някого развалено возило. Въпроса ми е какво да я правя тази кола?
  4. Търся заден ляв шенкел за ауди А4 1.9 TDI 131к.с. седан произведено 2005г февруари месец . Ако може да ми дадете някакъв линк със цени или втора употреба ,ще съм много благодарен
  5. Миналата седмица си купих нови зимни гуми DAYTON защото планувах един уикенд до вихрен но реших да се подсигуря със текстилни вериги от практикер от Стара Загора , е по пътя към хижа Вихрен имаше доста лед и сняг , достраша ме от гледката в пропастите и реших да сложа веригите за по сигурно (слагането беше за 5 мин) сцеплението беше без никакви забележки ,превъретания на гумите и преплъзгания нямаше . Останах много доволен от покупката ,цената им бе около 80 лв свалянето също отне не повече от 5 мин. Много са практични. Но не знам как ще се държат на по дълъг път и колко километра ще издържат ! Иначе си заслужават !
  6. Търся заден пепелник за Ауди а4 1.9 ТДИ 2004 година седан , също така и заден десен капак за тонколоната на вратата
×
×
  • Create New...