Jump to content

Ubuntu

Members
  • Мнения

    140
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Ubuntu

  1. Здравейте, някой може ли да разясни относно Apple carplay как се подкарва и какво е нужно? Също така варианти за безжично зареждане. При мен в подлакътника има следните модули (виж снимката).

    Колата е 2015-та. Ако правилно съм разбрал това би трябвало да е безжично зарядно ? Пробвах, но не работи. Идеи?

    IMG_20201102_125221.jpg

  2. Здравейте, може ли инфо дали при фейслифта се прави по същия начин ? Понеже това при мен не стана. Колата е 2015

    Включване на VIM (Видео в движение)

    [5F – Information Electr.]

    [Advanced ID – 1A] Запишете 1-я сериен номер!
    [Security Access] Въведете цифри 6, 13, 10, 14, 11 на номера, който записахте по-горе
    [Adaptation – 10] -> Channel 48
    Сложете го на 255
    Рестарт на MMI

    П.С. Ще бъда благодарен и да споделите точния формат на видеата. Понеже си направих няколко опита и четох из нета. Но в крайна сметка тръгнаха само някои от тях.
    Конвертирам от mp4 на (MPEG-2 Video).mpg 720x480 fps 30, Audio ac3 ... от 30 клипа тръгнаха само 5. Run-вам от SD карта.

    Използвам Acrok Video Converter Ultimate.

  3. Да питам и аз, карам А6 4G 2015-та facelift.  При мен като навия волана на място и тръгна, се осеща по-различен звук. При 4F-ката, която имах дълги години, смених маслата в дифовете и раздатката и това изчезна. Сега обаче от ауди уж казват, че за 4G не се препоръчва смяна..... та на кой да вярвам ? И какви рискове крие смяната ? П.С. Колата е на 200к км

  4. On 10/23/2020 at 11:32 PM, mitaka359 said:

    И аз се регистрирах , но ми дава карта за 2019 г.

    ако съм искал за 2020/21 да съм се обърнал към моя АУДИ дилър и

    щяло да ми коства пари.

     

    Колега  Ubuntu на тебе за коя година ти даде карта ?

    Това е така понеже разрешава само до 2 безплатни ъпдейта. Във времето от ауди би трябвало да сте били ъпдейтвани безплатно. За това не ви дава по-нова версия. При мен правя втори ъпдейт и ми разреши само до 2018 :) За по-новите вече иска да се обърна до Порше. Така или иначе , използвам Google Earth със SIM/4G и не мисля и да използвам повече техните карти...

  5. Влизате в my.audi , правите си регистрация и си добавяте колата по VIN. След това ще ви предложи да си изтеглите безплатно най-новите карти. Сваляте на една SD карта, ръгате и давате ъпдейт от SD в менюто на MMI. Чакате 20-30 Мин и сте готови. П.С. При мен така стана Audi A6 2015 4G 

  6. Колеги и при мен възникна проблем с парктроника. Съдейки по грешката предположих, че е от Buzzer-a. Днес го смених, обаче проблема си остана и грешката продължава. Аз съм само със заден парктроник с визуализация и когато дам на задна премигва за секунда и след това изчезва и спира да работи.

     

    Ето и снимка от грешката:

    viber image.jpg

  7. Та колеги, ако се коди какво се променя в кодинга ? Ако може някой, който го е играл да каже. Така или иначе още не съм ги монтирал... естествено първо ще пробвам само да ги монтирам и ако няма проблем, ще ги оставя така. Но ако възникне проблем какво да направя ? Моята е декември 2006-та авант, ако има някакво значение!

  8. Здравейте Колеги,

     

    имах пукнатинка на единия стоп и се получаваше конденз... Много ме дразнише и реших направо да ги сменя с диодни.

     

    Та взех си оригинални Valeo на старо, но много запазени. Знам, че трябва да се кодира когато се сменят. Ще бъда много благодарен на help къде и как стават нещата.

    В един чужд форум намерих това :
     

    1. Using Vag-com, go to controller 46 - Comfort System
    2. Go to Coding and add 0131072 to existing value.

    Само това ли трябва да се направи ?

    П.С. Става въпвос за A6 Avant 4f 2006.

  9. Здравейте колеги,

     

    имам едно питане. От скоро колата на жена ми (A3 8l 2000 1.9TDI 110,  автомат) след като загрее, на таблото започва да свети всеедно е на всички предавки. Разлика не се забелязва. Само дразни лампата на таблото..

     

    С вагком-а нищо не излиза. Маслото на автомата не е сменяно.. поне от мен. За предишния собственик немога да кажа. Колата я имаме сравнително от скоро.

     

    Ако някой от вас се е сблъсквал с подобно нещо, ще съм благодарен да сподели инфо.

     

    IMG_2962.JPG

×
×
  • Create New...