Ubuntu

Members
 • Content Count

  140
 • Joined

 • Last visited

About Ubuntu

 • Rank
  User
 • Birthday 05/28/1989

Друго

 • Kaра
  Audi A6 4G 3.0 TDI

Recent Profile Visitors

2,322 profile views
 1. Да , но се оказва, че това е само поставка + signal booster понеже няма qi logo
 2. Здравейте, някой може ли да разясни относно Apple carplay как се подкарва и какво е нужно? Също така варианти за безжично зареждане. При мен в подлакътника има следните модули (виж снимката). Колата е 2015-та. Ако правилно съм разбрал това би трябвало да е безжично зарядно ? Пробвах, но не работи. Идеи?
 3. Здравейте, може ли инфо дали при фейслифта се прави по същия начин ? Понеже това при мен не стана. Колата е 2015 Включване на VIM (Видео в движение) [5F – Information Electr.] [Advanced ID – 1A] Запишете 1-я сериен номер! [Security Access] Въведете цифри 6, 13, 10, 14, 11 на номера, който записахте по-горе [Adaptation – 10] -> Channel 48 Сложете го на 255 Рестарт на MMI П.С. Ще бъда благодарен и да споделите точния формат на видеата. Понеже си направих няколко опита и четох из нета. Но в крайна сметка тръгнаха само някои от тях. Конвертирам от mp4 на (MPEG-2 Video).mpg 720x480 fps 30, Audio ac3 ... от 30 клипа тръгнаха само 5. Run-вам от SD карта. Използвам Acrok Video Converter Ultimate.
 4. Да питам и аз, карам А6 4G 2015-та facelift. При мен като навия волана на място и тръгна, се осеща по-различен звук. При 4F-ката, която имах дълги години, смених маслата в дифовете и раздатката и това изчезна. Сега обаче от ауди уж казват, че за 4G не се препоръчва смяна..... та на кой да вярвам ? И какви рискове крие смяната ? П.С. Колата е на 200к км
 5. Това е така понеже разрешава само до 2 безплатни ъпдейта. Във времето от ауди би трябвало да сте били ъпдейтвани безплатно. За това не ви дава по-нова версия. При мен правя втори ъпдейт и ми разреши само до 2018 За по-новите вече иска да се обърна до Порше. Така или иначе , използвам Google Earth със SIM/4G и не мисля и да използвам повече техните карти...
 6. Смених в Порше Изток. При Мишо трябваше да чакам 1 месец :(... Имаше много работа. За сега всичко е топ. Направиха ми цена от 618 лв + акция ъпгрейд на софта.
 7. Здравейте, моля да препоръчате читаво място в София за смяна на масло на s tronik за А6 3.0 TDI 272 2015 .
 8. Влизате в my.audi , правите си регистрация и си добавяте колата по VIN. След това ще ви предложи да си изтеглите безплатно най-новите карти. Сваляте на една SD карта, ръгате и давате ъпдейт от SD в менюто на MMI. Чакате 20-30 Мин и сте готови. П.С. При мен така стана Audi A6 2015 4G
 9. Колеги и при мен възникна проблем с парктроника. Съдейки по грешката предположих, че е от Buzzer-a. Днес го смених, обаче проблема си остана и грешката продължава. Аз съм само със заден парктроник с визуализация и когато дам на задна премигва за секунда и след това изчезва и спира да работи. Ето и снимка от грешката:
 10. Днес ги монтираx. Не се наложи да кодирам. Всичко работи читаво... поне за сега.
 11. От къде да си взема зумера ? 4B0 919 279
 12. Та колеги, ако се коди какво се променя в кодинга ? Ако може някой, който го е играл да каже. Така или иначе още не съм ги монтирал... естествено първо ще пробвам само да ги монтирам и ако няма проблем, ще ги оставя така. Но ако възникне проблем какво да направя ? Моята е декември 2006-та авант, ако има някакво значение!
 13. Няма ли да ми светне за изгоряла грушка най-малкото ?