Jump to content

reouto

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi 2.0 E B4

reouto's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. От всичко,което разбрах до момента,че общо взето и ГИ и обикн.АГУ са много капризни и за да не си усложнявам живота впредвид идващата зима засега да се откажа от газова уредба!
  2. не става въпрос за спестяване на пари,едва ли не ми се вталпява,че обикновенната АГУ е по-добра от ГИ за моята кола,пък аз като не съм компетентен по този въпрос не знам дали да вярвам,също тоя майстор много го хвалят,записваш се мин.седмица по-рано при него
  3. мерси за поясненията! Майстора,който ще я слага уредбата ме убеждава,че обикновенната АГУ била по-добрият вариант за моята кола! За това ме кара да се замислям.
  4. П.С:Ако Мод или Админ прецени.че темата не е където трябва ще помоля да бъде преместена!
  5. Обаче наблядавам и друго,че при незагрят добре двигател(примерно работил е 10-15 мин),ако ми се наложи да изгася и да запаля след 2-3 мин колата гасне,ако пък запаля веднага или след час няма такъм проблем!
  6. Здравейте съфорумци! Нов съм във форума и затова пускам темата тук! С две думи дилема межди АГУ второ поколение(мисля,че се водят конвенционални АГУ) и Газов инжекцион е по-добро за Ауди Б4 1993г.2.0и,115 к.с! Ще съм безкрайно благодарен на компетентни мнения!
×
×
  • Create New...