Jump to content

M78

Members
 • Posts

  165
 • Joined

 • Last visited

Друго

 • Kaра
  Audi A4

Персонална информация

 • Gender
  Male
 • Location
  София

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

M78's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

 1. Здравейте, второто мнение при майстор потвърди първото. Шумът се чува от Торсен диференциала и е нормално за този тип Quattro.
 2. Здравейте, ходих сега при майстор, който ми каза, че вибрациите се получавали от торсен диференциала и това било нормално за Quattro. Предложи ми като вариянт да сменим маслото на торсен диференциала, като отбеляза, че вибрациите по скоро ще намалеят, но не и да изчезнат! P.S. Това което не ми харесва е, че намирам вибрациите / стърженето за твърде шумни за кола, която е на 5 години. Ще съм благодарен, ако някой колега със същата кола сподели опит! Спорен ден!
 3. Благодаря за това инфо!
 4. Здравейте колеги, моля за мнения при маневриране в ляво и дясно се усеща гадно стържене от към предните гуми, все едно гумите закачат калника. Искам да отбележа, че не се усеща при маневри с по-голям ъгъл, но тръгна ли да въртя плътно волана, след половината обороти така да се каже стърже здраво. От какво може да е? Колата е А4 allroad 2016г. Благодаря предварително!
 5. Приемам оферти и за нова и за втора ръка. Един брой ми трябва.
 6. Здравейте, купувам Xenon D3S 35W. Поздрави
 7. Купува десен преден калник за Ауди А4 В8, 2009г. Моля за оферти
 8. Да това са оригиналните стопове. В8 2010 г. е колата.
 9. Здравейте, моля за съвети. Целият стоп (десния) ли се сменя или може и отделните диоди? Благодаря!
 10. Пробвах, но няма физическа възможност да се запали на "N". При изгасена кола не мога да превключвам на никъде от "Р".
 11. Благодаря за инфото колега. Да, мултитроник е и когато я взех преди 2 год смених в ДБрос сервиз маслото и филтъра на кутията, купих оригинални на VAG..... Тропането го бях забелязъл и преди смяната и то само когато е студено
 12. Здравейте, моля за мнения относно следния проблем. Сутрин при студен двигател, когато запаля колата за първи път и включа на задна (R) от двигателя се чува брутален шум, наподобавящ многократни удари между два чука. Принуждавам се да премина на неутрална и при повторно включване на R шума изчезва (не винаги). Днес забелязах, че шума се чува и като включих на (D) сутринта при студен двигател. След като потеглих шума изчезна! Ще съм благодарен за всякакви съвети и препоръки. Успешна Нова година ви желая!
 13. Здравейте колеги, изчетох доста във форума, но не можах да открия проблем като наличния при мен. Той се изразява в следното. При заключване на колата, задна лява врата остава отключена и плафона в купето не гасне. Също така типичното примигване отзад за заключване липсва, мига само отпред. До преди седмица беше обратното - при отключване всички врати се отключваха само задна лява стоеше заключена и се отваряше само от вътре. Във форума са засегнати повече физически преблеми с бравите, но случая по-скоро ми прилича на нещо свързано с електроника / софтуер? Ще съм благодарен на всякакви съвети и препоръки. Колата е Ауди А4 В8 2,7. 2009г. Поздрави
 14. Xenon D3S e моделът.
 15. Здравейте, купувам Xenon D3 35W 4300K. Тел 0882 696 666. Поздрави
×
×
 • Create New...