Jump to content

DKK

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AUDI A3 8L 2002

Персонална информация

  • Пол
    Male

DKK's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравей, колега е те тва е истината получава се всеки път. Айде много безаварийни и да почерпиш тубе-то.
  2. Здравей колега,имам Audi A3,2002г.Какво ще ми препоръчаш?Искам да е като кутийката със заготовката на 1-ви или 2 -ри модел,макар че не виждам разлика освен може би батерията.Ще ми предложиш ли и чип и колко ще ми дойде всичко с доставката разбира се до Сливен?Благодаря предварително!!!
  3. DKK

    Спойлер за А3

    Здравейте,някой може ли да ми каже откъде мога да си поръчам спойлер на задната врата за А3?Благодаря предварително
  4. Доста изчерпателно колега еваларка,всичко е така както казваш,с изключение на хилядите български автомобилисти знайни и незнайни,които просто не обръщат внимание на тези детайли и после се чудят защо,как и поради каква причина са си прецакали "новата" кола .Жалко но все пак апетита идва с развалената манджа...и двойната дажба след това ако ме разбираш кво искам да кажа .
  5. Благодаря Ви колеги,доста инфо прочетох и отстрани заедно и с вашите мнения и мисля че 5W 40 може би на Castrol,съобразени-цена качество ме устройва.Като сменя маслото ще споделя първи впечатления).Благодаря Ви!!!
  6. Мда,Castrola-а съм го пробвал на предните автомобили,нямах проблеми.Само че 5W 40 или 10W 40 за този двигател????Ще ви бъда благодарен за още мнения по въпроса,другата седмица мисля да го сменям вече.Благодаря Ви)
  7. Здравейте Ауди манияци).Отскоро съм притежател на Ауди А3 125 к.с.бензин- 2002 г.Колата е на около 98 000 км. реални,ако се съди по историята й.Идват и километрите за смяна на масло.Ще ви помоля за помощ.Какво като марка,вискозитет и качество бихте ми препоръчали.Ще ви бъда безкрайно благодарен)).Колата е номер едно мнооо и се кефя уникално пазена и обслужвана и не искам да я прецакам с некво кофти масло.
×
×
  • Create New...