Jump to content

maverick1208

Members
  • Мнения

    30
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A3

maverick1208's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колата е закупена от шоурум на AUDI в Щутгарт(Германия) и е внесена и регистрирана в България. Автомобилът е минал пълен технически преглед в Германия и е с документ за техническа изправност. Сервизна книжка в която може да се проследи пълната история на автомобила. В отлично техническо състояние, напълно обслужена-сменени ангренажен ремък, ремък алтернатор, ролки, масло, всички филтри, накладки задни. Без никакви забележки по външния и вътрешния вид на aвтомобила. Всички екстри за модела-пълен ел. пакет, ел. огледала, бордови компютър, подгряване на седалките, климатроник, оригинална стерео уредба на Audi Bose, оригинален Buffer на Audi, подлакътник, лети джанти, регулиране на фаровете. Всичко и е платено. Валидна гражданска отговорност и винетка. Гаранция! ! ! ЦЕНА: 6399лв Тел.за връзка: 0898877799
  2. Здравейте колеги, искам да ви попитам дали знаете как се изкарва менюто с основните функции на Ауди Концерт? Интересуваме точно как да си коригирам нивото на звука при първоначално пускане на касетофона, защото като извадя ключа от контакт се връща на фабричното му зададено ниво което е малко над средното.Ако знаете как се пуска функцията MENU в която може би има VOL за да си наглася нивото до това което ми харесва? Иначе касетофона си помни звука и няма проблема с нивото на звука.Чрез задържане на копче TP и след това пускане на касетофона се появява MENU в което има опция VOL, но разбрах че това е за нивото на звука при наличие на касета в касетофона, а на мен ми е необходимо същото меню но от него да си коригирам звука от радиото, ако някой знае моля да пише?
  3. Ето и снимка на помпата, става за всички Аудита с двигатели 1.8 бензин 92KW ИЛИ 125К.С
  4. Продавам водна помпа марка "FEBI" за Audi-работеща, перфектно състояние, без никакви забележки.Помпата става за всички Аудита с двигатели 1.8 бензин 92KW или 125к.с. Гаранция за качество на марката!!!!Цена 20лв.Тел. за връзка 0898877799.
  5. Продавам водна помпа марка "FEBI" за Audi-работеща, перфектно състояние, без никакви забележки.Цена 20лв.Тел. за връзка 0898877799.Гаранция за качество!!!!
  6. Да и аз мислех че може предпазителя да е изгорял, и го смених, но това нямаше никакъв резултат, касетофона не светеше и на дисплея не се изписва нищо (тъмен екран).А дали може да е сработила някоя защита и да е необходимо комбинация от копчета за да се стартира?
  7. Здравейте колеги, надявам се да ми помогнете, значи проблема ми е следния, наложи ми се да прехвърля един касетофон Audi concert от Ауди А6 на Ауди А3 99-00г като касетофона си работеше перфектно на А6 и след като му изключихме захранването и го прехвърлих в А3-та и при включване на всички букси в А3-та касетофона не ще да запали, не свети нищо и не дава никаква индикация. Върнах го отново на А6 да видя дали там ще си работи нормално както си беше преди да изключа захранването, но и там не тръгваше, което адски много ме учуди, защото преди да му изключа захранването от А6-та си работеше перфектно. Та въпроса ми е при изключване на захранването на този касетофон след това при подаване на захранване има ли някаква комбинация от копчета примерно за да се включи касетофона и при включване на букста на захранването трябва ли да свети дисплея и да изписва нещо, защото при мен няма никаква индикация и това е най-странното при положение че съм видял че си работи касетофона? Ако някой има идея по моя случай моля да пише ще съм много благодарен за разрешаване на този завартян проблем, благодаря предварително
  8. Здравейте колеги, искам да ви попитам следното, решил съм да си слагам оригиналния касетофон Audi concert на А3-та 99г., като преди това на колата имаше друга марка касетофон и сега при свързването на оригиналния касетотофон RDS-a веднага ли ще ми се покаже на FIS дисплея или се налага някакво разпознаване на оригиналния касетофон от компютъра? Касетофона не съм го купил все още но ме интересува за да знам като го взема да го инсталирам както трябва
  9. Продавам АВТО РАДИО CD ПЛЕЪР BLAUPUNKT ALASKA RDW 169-4x40W,RDS система,FM радио,свалящ се панел, часовник.ВЪЗПРОИЗВЕЖДАНЕ НА CD-R/RW,ЦИФРОВ РАДИО ТУНЕР С RDS,ОСВЕТЛЕНИЕ НА ДИСПЛЕЯ: СИН ЦВЯТ Гаранция за качество!!! Без никакви забележки,перфектен!!!!Тел.за връзка 0898877799!!!Цена 30лв.
  10. Продавам водна помпа марка "FEBI" за Audi A3-втора употреба, работеща, перфектно състояние, без никакви забележки.Цена 30лв.Тел. за връзка 0898877799.
  11. Продавам Audio CD BLAUPUNKT ALASKA RDW 169-4x40W,RDS система,FM радио,изход за CD чейнджър. Без никакви забележки,перфектен!!!!Тел.за връзка 0898877799!!!Цена 40лв.
  12. ИМА ЛИ НЯКОЙ ВЪВ ФОРУМА КОЙТО Е СВЪРЗВАЛ АВТОКАСЕТОФОНА СИ КЪМ ФИС ДИСПЛЕЯ?ДА ЗНАЕ С КАКВА БУКСА СЕ ПРЕДАВА ИНФОРМАЦИЯТА ОТ КАСЕТОФОНА КЪМ ФИС ДИСПЛЕЯ?
  13. Здравейте, искам да ви попитам следното, имам CD плейър BLAUPUNKT ALASKA RDM 168 II (показвам го на снимката), който има RDS система, може ли RDS-а да се появи на FIS дисплея, както примерно се получава при свързване на Audi Concert и Chorus? Все пак и двата са разработка на BLAUPUNKT и може би е възможно FIS-а да разпознае RDS-a и най-вече ме интересува как става връзката от касетофона към FIS дисплея, каква букса трябва да има касетофона, ако е с марка BLAUPUNKT за да се появи RDS-a на FIS дисплея, aко някой знае дали е възможно това, да пише, ще съм благодарен ? Тези от Вас които имат касетофони с марка AUDI CONCERT или AUDI CHORUS и знаят как са свързали касетофона към FIS-a да пишат, дали това става с една обща букса или е отделна към FIS-a?
  14. Продавам Audio CD BLAUPUNKT ALASKA RDW 168II-4x40W,RDS система,FM. Без никакви забележки,перфектен!!!!Тел.за връзка 0898877799!!!Цена 50лв.
×
×
  • Create New...