Jump to content

venkobreiko

Members
  • Мнения

    418
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от venkobreiko

  1. Явно никой не е имал такъв проблем?
  2. Здравейте може ли някой да ми каже как да оправя първата степен на чистачките, защото отказа.Веднъж бях вдигнал предния капак и по погрешка ги пуснах и след секунди ги спрях и така вече не работеше първа степен другите си работят.Някакви идеи колеги.
  3. Колеги какъв кабел да си взема за да мога да се свържа с всички контролери на колата.
  4. Пробвах и на тъста Октавията и на нея стана от първият път както и пасата на брат ми.
  5. Сега пробвахме и на неговата кола не стана.Почвам да си мисля че в кабела е проблема явно не става за моята кола за 1 час пробвах всевъзможни стойности и пак не става. .Някой би ли ми казал точно с какъв кабел мога да успея да се свържа с двигателя?Дали да не е OBD II.
  6. Тъкмо един познат ще дойде със същата кола утре ще пробваме и на двете и ще пиша после.
  7. Благодаря.Но от къде да свалям от опциите на програмата или от настройките на порта в мениджъра на устройства на лаптопа.Утре ще пробвам и ще пиша.И още нещо на брат ми пасата б5 без да прави никакви настройки влезе във всички контролери?
  8. Може ли по-подробно да ми обясниш какво точно трябва да направя.Все още несъм наясно с ВАГ диагностиката.
  9. Никой ли не знае колеги.
  10. Колеги сдобих се с кабел kkl obd и преходник 2х2 за ауди 100 със Ваг 311 и 409 и с двата ми открива само Абс и Еърбега нищо друго,има ли допълнителни настройки моля за помощ. Ходих при един приятел майстор който прави диагностика и ми открива всичко от първият път?А при мен неиска?
  11. Здравейте колеги, какво представляват предните амортисьори на Ауди 100 2.5 тди и как се сменяват?Има ли някакви тънкости?
  12. Благодаря колеги за отзивите.Ще мисля още малко, но мисля да не предам марката и пак ще бъде ауди.
  13. На пасата обработвано ли е купето против ръжда?
  14. Колега не търся 96г. И може и да сте прави по добре пасата 5.5 или 5 така като се позамисля И дали на пасата купето е обработено против ръжди?
  15. Може и 110 коня мотора не държа на другите
  16. Здравейте колеги.Искам да сменя 100-цата 2.5 тди с А6 Ц5 1.9 тди 2000г+, може ли да ми кажете при покупка какво да гледам.Консумативи,разход, подръжка.И кои са и слабите места.И между другото какви са ви мненията за пасат 5.5 със 1.9 тди мотора.
  17. Търся да закупя здрава електроника за помпа за Ауди 100 2.5 ТДИ ААТ. Телефон за контакт 0886443633
  18. Днес реших да прегледам бушоните и смених един 15 ампера който беше изгорял и се оправиха нещата.
  19. Колеги добър ден.По горният проблем да кажа че пак започна да прекъсва да не би да дърпа въздух от някъде?Не дава грешки на ВАГ?
  20. Колеги сам се справих с проблема.Реших да сменя прозрачният мъркуч от филтъра към помпата и засега заспа мотора не клати вече.Най вероятно е бил зацепен някъде и е дърпало въздух.Благодаря все пак за съдействието.
  21. OK.Ще пиша като установиме проблема.
×
×
  • Create New...