Jump to content

venkobreiko

Members
  • Мнения

    418
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от venkobreiko

  1. Здравейте може ли някой да ми каже как да оправя първата степен на чистачките, защото отказа.Веднъж бях вдигнал предния капак и по погрешка ги пуснах и след секунди ги спрях и така вече не работеше първа степен другите си работят.Някакви идеи колеги.

  2. Сега пробвахме и на неговата кола не стана.Почвам да си мисля че в кабела е проблема явно не става за моята кола за 1 час пробвах всевъзможни стойности и пак не става. .Някой би ли ми казал точно с какъв кабел мога да успея да се свържа с двигателя?Дали да не е OBD II.

  3. Благодаря.Но от къде да свалям от опциите на програмата или от настройките на порта в мениджъра на устройства на лаптопа.Утре ще пробвам и ще пиша.И още нещо на брат ми пасата б5 без да прави никакви настройки влезе във всички контролери?

  4. Колеги сдобих се с кабел kkl obd и преходник 2х2 за ауди 100 със Ваг 311 и 409 и с двата ми открива само Абс и Еърбега нищо друго,има ли допълнителни настройки моля за помощ. Ходих при един приятел майстор който прави диагностика и ми открива всичко от първият път?А при мен неиска?

  5. Колега търси Пасат защото Ауди с такъв мотор ако намериш живо цената ще е неприлична за кола модел 1996г.Тези приказки,че тези мотори харчат под 5 на сто са на 1-1.5 литра от истината.

     

    Колега не търся 96г. И може и да сте прави по добре пасата 5.5 или 5 така като се позамисля :)

    И дали на пасата купето е обработено против ръжди?

  6. Здравейте колеги.Искам да сменя 100-цата 2.5 тди с А6 Ц5 1.9 тди  2000г+, може ли да ми кажете при покупка какво да гледам.Консумативи,разход, подръжка.И кои са и слабите места.И между другото какви са ви мненията за пасат 5.5 със 1.9 тди мотора.

  7. Колеги сам се справих с проблема.Реших да сменя прозрачният мъркуч от филтъра към помпата и засега заспа мотора не клати вече.Най вероятно е бил зацепен някъде и е дърпало въздух.Благодаря все пак за съдействието.

×
×
  • Create New...