Jump to content

terziev

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi 80

terziev's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Много съм ти благодарен за изчерпателният отговор ,точно това мисля да направя ..,но незнам кога ще имам възможност да я оставя да я погледнат. Според теб ,как мислиш ако евентуално проблема е в някои от твойте предположения ,има ли вариант да реши да ме остави на улицата или е божа работа .
  2. Ами май ,натам отиват нещата ,повечето с хората с който съм говорил са на това мнение , а иначе аз и понятие си нямам какво представлява схемата на кутията и дали има вариант за подмяна на части и т.н.Лошото е ,че доколкото имам информация смяната на кутията и ремонта може да достигне около 350 - 400 лв и вече се замислям какво ще се прави понеже тя колата струва 1000 лв най - мн и 500 понеже е с вс екстри , и е вече на 22 годинки и доста често взеха да се обаждат тук там разни неща за смяна ,но това е нормално с оглед на това че не съм пипал нищо по подръжката с години, че това е което ме мъчи . Точно това мисля да направя днес ,да ида на сервиз да я погледнат хората ,а проблема е от вчера . Скоротсна кутия ми предлагат за 150 лв ,незнма как е като цена .
  3. Здравейте момчета и девойки ,имам проблем с мойто Audi 80 ,по точно както вс си беше наред реши да ми изключва на вс скорости .Лоста е някак безчуствен ако мога така да се изразя ,скоростите влизат мн леко .дори трудно може да си сигурен че е на скорост ,така докато придържам лоста няма никакъв проблем ,няма дори и напън да ми избута ръката или нещо подобно ,проблема е че щом го пусна веднага изключва ,освен когато подавам гас ,малко да отпусна и си е на свободна ,всички скорости си влизат и върви ,когато е на място също не позволява да остане на скорост, но това е положението.Моля ви ако някой е имал сходен проблем или има някакви самнения на какво се дължи това да сподели,ще бъда мн благодарен !!!
×
×
  • Create New...