Jump to content

valio_av

Members
  • Мнения

    18
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi 80

valio_av's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Купувам съединител за ауди 80 . На ЛС.
  2. Здравейте колеги, изчетох доста теми за тоя проблем ,но не намерих сходен. Скоростомера ми не работи, работи само когато ударя леко таблото отгоре с ръка,държи стрелката около 1 мин. и пак пада. А километражите и двата не работят. Зъбно колелце ли е според вас или нещо друго?
  3. Здравейте колеги. Искам да попитам относно шибидаха на Ауди 80.Когато натисна копчето на тавана, с леко закъснение се чува цъкане под волна и шибидаха не работи.Дали там има някакво реле за него или е нещо друго?Иначе и друг път се е инатил , но в крайна сметка проработваше,сега вече въобще не мърда. Ръчно върви,няма проблем.Трябва ли да ходя на електричар?
  4. Здравейте колеги, днес след много играчка проблемът се оказа доста прост.Пиша го за да го имат предвид и други като мен. Двете кабелчета за левия мигач са се притрили под казанчето за течността за чистачките и са опрели в ламарината или в самите тях, оттам гори релето.Релето е 21-ви номер.Благодаря на всички за съветите.
  5. Благодаря ти колега, но моята е с лостче а със схемите съм на Вие.Досега имам предположения че е от механизма на кормилото, релето(но незнам къде е), бушони, контактния ключ и лостчето на аварийните. Незнам откъде да почна.
  6. Здравейте колеги, на Ауди 80 91г. отказаха мигачи и аварийни. Първо изчезнаха аварийните после един по един и мигачите ,после се появиха ненадейно аврийни, мигаха,мигаха избледняха на таблото и пак изчезнаха. Бушоните проверих. Може би е реле, но горе при бушоните го няма.Помагайте, че не мога да карам така.
  7. Здравейте,намерих си колица .Благодаря на всички от форума за съдействието.
  8. Здравейте колеги,блъснаха ми аудито и сега му търся заместник.Търся някоя количка- 89,90 год.що годе читава,ограничен съм до 1300 лева,помагайте.
  9. Благодаря колега ама от нийде помощ,къде ли не звънях днес, няма и няма.Абе да не нарязаха тези аудита за скраб та няма части .
  10. Сега и преден капак търся
  11. Колега имах проблеми с нета, щях да питам каква му е цената на стъклото и откъде си.
  12. Купувам предно стъкло за ауди 80 яйце,за Варна.
  13. Колега,предно стъкло за ауди 80 имаш ли?
  14. Много ви благодаря за отговорите колеги, може би ще се размина без майстор.
×
×
  • Create New...