Jump to content

zaeka75

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно zaeka75

  • Рожден ден 20.09.1975

Друго

  • Kaра
    audi 80 avant

Персонална информация

  • Пол
    Male

zaeka75's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Благодаря много тоцхно там при Спас имаше. Сега проблема е решен и вече шофирам. Благодаря още веднъж.
  2. Здравеите. Както бях писал , маркуча (въздуховода към ту рбината)се спука и се виждам във приключение . Не мога да намеря обиколих ,,талянеца,, , Симеон и една морга в Панчарево...нема, Знам че някъде има но къде? Знам че има нови но ми искат много,много а е един маркуч НА АУДИ 1.9 1З 95 верно за турбото ама...
  3. Извинявам се за ,,турбо маркуча,, става дума за маркуча между турбината и интеркулера или поне така ми беше обяснено на мен.
  4. Здравейте. Днес ходих на майстор да ми прегледа маркучите на колата б4 1,9 тди 95.,дали има нещо за смяна и се оказа , че жсицхко е наред освен...турбо маркуча-оказа се спукан на 2 места и ми обясниха , че заради него колата пуши доста повече от преди и има загуба на мощност - факт. Въпросът ми е мога ли да намеря такъв маркуч на сносна цена , защото майсторът (мой приател и другар от казармата)каза ,че се е обаждал някаде и са му казали 190 лв. без ддс за чисто нов оригинален. Моля , ако някой знае как да помогне със съвет бих бил много благодарен , защото все пак за мен са доста пари.
  5. Добър ден на всички. Имам проблем със смяната на старият шофьорски колан , ако някой знае каде могат да го монтират в София (новият)моля да ме насочи , предстои ми излизане в отпуск и разбирате , че няма как. До сега го премятам , но за дълъг път искам да съм редовен.
  6. Благодарско колега , сега сьм в бокса за ходовата част - всичко без амортесьори , но като я взема ще пробвам. Още ведньж благодаря , че се отзова.
  7. Здравеите , нов съм във форума , както и в дизела и моля за помоща ви. Карам от скоро б4 тди , но от 2-3 дни започна да ми прави проблеми, а именно- когато подавам газ , не винаги набира - трябва да натисна педала още веднъж и тогава започва ускорението.Искам да уточня ,че не го прави всеки пьт.Моля за помоща ви.
×
×
  • Create New...