Jump to content

radostinbg

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    e36

radostinbg's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колеги изпадна ми audi a6 3.0 tdi на много изгодна цена, собственикът твърди ,че колата е имала каско и е изплатена щета по нея и е спряна от движение в кат като причина за спирането и е посочена че ще се съхранява в частен имот, не е писано поради тотал щета и може да се пусне в движение.въпросът ми е това дали е така и какво точно трябва дасе направи за да си я регистрирам ???
  2. Благодаря ви калеги 1500-2000 няма смисъл маи щесе продава колата
  3. дам явно за него става дума просто ме интересува в 1000 лева влизамли -лесно ли се намира???
  4. колеги неразбирам от Audi карам А6 2.5tdi 1999 Автоматик Типтроник/Мултитроник заминами съединитела-вандлер та въпросами е колко пари ще струва горе-долу няква ориентировачна цена ,че данеме метнат из сервизите???
  5. Колега стига дае подържан няма проблеми!Вземаи смело-то повечето коли над 10 години е нормално даса на по 200000-250000
  6. radostinbg

    1.8 turbo???

    дам задължително пълно обслужване ще има - ако е читава до 3-4 дена нова тема със снимки на придобивката!!!
  7. radostinbg

    1.8 turbo???

    ми нищо ама се надявам да е здрава та да мислим едно окачване,чип и така нататък'!4овека каза че нетропала и всичка работело включително и климатроника интересуват ме някакви дефекти за модела имали???И за газ добрели щесе отрази ако и сложа???
  8. radostinbg

    1.8 turbo???

    Колеги нов съм audi досега несъм имал и тези дни ще ходя да гледам една A4 1.8 turbo стара 1996 комви!Та четох добри отзиви за този мотор,ако може даме посъветвате какво да гледам по колата???Знам само че била със рециклирана турбина-целта е дасе стегне лека-полека!!! Благодаря ви предварително
×
×
  • Create New...