Jump to content

bai marin

Members
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    kola

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

bai marin's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Всичко се коментира,включително и цената,но трябва да е топ! Мисълта ми беше да има някакви забележки,които аз да си ги оправя,но няма да откажа и Топ екземпляр,но колкото и да е топ неможе да се искат нереални пари...,поне не и в България. Карам 80-ка на 32г ,в отлична кондиция ,която може да се движи безпроблемно поне още 10г,и знам кое и колко заслужава без излишни размисли!,имам и още един лек автомобил и един Хайлукс,но това е друга тема, ако излезе Куатро бих го взел с кеф заради марката,ако не- Здраве да е!
  2. до 3000 лв.примерно,читаво значи да работи куатрото,здрави дифове и раздатка, външно да няма ръжди,другото се коментира!
  3. Търся да закупя 80/90 куатро на нормална цена! Предложения със снимка в темата или на ЛС!
  4. Здравейте колеги взех си нов Стар Гас и предполагам че стария може да свърши добра работа на някой който не му се занимава с турски ментета,каран до последно на 1.8 мотор,единственото което може да му се смени е ел.магнитния клапан защото от време на време не отваря и не пуска газ главно като е топъл. Цената е символична 20лв, испращам с куриер при нужда. Регион Габрово,за контакти тук на ЛС или тел 0898983827
  5. Бартер само за 14",между другото вече се и прдават,за пазарлъци на ЛС.
  6. Колеги бартеросвам лети джанти 15",в много добро състояние,без кривини и т.н, карани на Ауди 80/В4,предполагам може и на други модели да станат, с гуми 185/55 R15,предни на 50% задните почти не са мръднали на 80 % за Л.Дж. 14",без претенции към формата по възможност също със гуми в прилично състояние. от Габрово съм,при интерес за повече продробности тук на ЛС или тел. 0898983827
  7. Не си прав колега,начини за икономия има,но тук лично аз не търся само икономия ами и подобряване на предавателното число на предавките и пригаждането им за използване в изцяло градски цикъл на шофиране,карал съм автомобил от типа"градски"/фиеста,саксо,корса/ и знам как се справят,а относно магистралите,в днешно време с тези ограничения на скоростта на всякъде,повече от 120км/ч не ми е нужно да развивам и както казах съм правил експерименти с мотоциклети и знам че има голямо значение като се облекчи двигателя макар и работещ на по-високи обороти но без натоварване дава голяма икономия(за сметка на ресурса на двигателя,но тук е без значение)
  8. Колеги,ще ви кажа от къде ми хрумна тази идея,имах мотоциклет преди и му промених зъбаците,в съотношение за повече мощност и изкачване на огромни наклони,наистина по равното не развиваше над 100км/ч, но се получи страхотна еластичност на предавките и за изминаването на разтояние от 100 км,което съм го минавал много пъти ми даде икономия на гориво над 1,5л,мотоциклета беше ендуро 650куб/см и харчеше около 7-8/100км.и се чудя,дали и тука може да се получи нещо подобно,защото карам само градско и предавателните числа на скоростите не са от наи удобните за подобно шофиране.Ако някои има идеи за промяна на предавателните числа с цел по-ниска максимална скорост,но повече пъргавина и ускорение по други начини нека я сподели.
  9. Здравейте колеги,имам един въпрос,дали може да се сложи на ауди 80 1.8,скоростна кутия от същия модел с мотор 1.6,с цел промяната на цялото предавателно отношение т.е предавките да станат по-къси и по-удобни,мотора да се ублекчи при използване на автомобила само в градски условия,а от там евентуално да падне малко разхода на гориво? Ще съм благодарен за компетентни мнения,които да ме насочат дали изобщо си струва този експеримент,и ако някой предлага скоростна кутия от 1.6 мотор да ми пише Л.С. Мерси предварително.
  10. Всичко подлежи на договаряне,хайде на подаръците :hilezh:
  11. Колега,кажи ми цена на скоростната кутия и здрава ли е и каква кубатура беше двигателя?
  12. Колеги,продавам части за Ауди 80m.i,които са ми излишни след продажбата на автомобила,а на някой могат да свършат работа. 1.Оригинален калник с малък дефект,цвят "графит",цена 30лв. 2.Кутия за топъл/студен въздух на въздушен филтър,цена15лв. 3.Горна помпа на съединителя,със сменени гумички,оригинална,цена 30лв. 4.Авто CD GRUNDIG,което беше оригинално на колата,до последно работеше,мисля че имаше проблем с разкодирането,въпреки че кода го пише на панела,вади много добър звук,ако някой му се занимава да си го подкара цена 20лв. За повече инфо тук на ЛС, мейл method_man2000@mail.bg, или тел 0887293411 Регион Габрово. Пращам с куриер за цялата страна.
  13. Благодаря за офертите,мисля че скоро ще имаме сделка с коректен колега,който ми направи специално предложение на цена около1100лв за автомобил с АГУ,което е реалната цена на този модел автомобили,съобразена със годините и състоянието на колата! Поздрави!
  14. Здравейте колеги,търся да закупя точно този модел на Ауди 80 в добро здраве по възможност и на разумна цена цена, като задължителното ми условие е да е бензинов автомобила,а ако има и АГУ е за предпочитане. Ако някой има нещо впредвид да предлага оферта със снимка тук в темата,мейл method_man2000@mail.bg или на скайп skype_man1914 От Габрово съм и тел. евентуално за връзка 0887293411 Поздрави!
×
×
  • Create New...