EliPavlova

Club valuable member
 • Content Count

  197
 • Joined

 • Last visited

About EliPavlova

 • Rank
  User
 • Birthday June 28

Друго

 • Kaра
  VWGolf MK2

Персонална информация

 • Gender
  Female
 • Location
  Русе

Контакти

 • Skype
  kleopatra_jr
 1. Организаторите на Писта Русе 2013 имат нужда от доброволци и маршали във връзка с организирането на състезанието. Ако искате да гледате състезанието от първия ред и същевремнно да сте съпричастни към организацията му, заповядайте. Нека всеки, който има желание да помогне, да попълни следния формуляр: https://docs.google.com/forms/d/1NqJoQHTlJvnCbpoAORtlpURXJRWY7RlfeQnLiw8MwUU/viewform . Ако не можете да присъствате, но все пак имате желание се свържете с организаторите, можете да го направите на pistaruse@hobby-car.bg или 0885 098 197.
 2. Първо, кръга от шампионата, за който говорите / пишете / не се нарича рали, а затворен маршрут. Освен това, ако не сте забелязали сайта на федерацията се обновява и се променят доста неща по него. За съжаление обаче, няма обновен календар за 2013, а е от 2012, но никой не е обърнал внимание. Затворен маршрут "Русе", до колкото ми е известно, ще се състои на 5-6 октомври 2013г.
 3. Почистващия препарат ги направи на петна.
 4. Само първо опитай някъде на вътрешната страна за реакция, че мен точно този комплект ме върна в 1 ви клас.
 5. Кафето на горния етаж е по-скоро за вътрешна употреба, от колкото като кафе в центъра. Самото представителство работи до 18:00, но имаме уговорка с г-н Панталеев да си правим седмичните срещи там и оставаме до около 19:30 - 20:00 часа. Събота са до 14:00. Петък след работа е по-добре, защото има и доста от нас, които работят в събота.
 6. Направиха ни някакви изречения на Какао. VW форума си преместихме срещите в ден петък след 17:30 в Хобикар. На 2 рия етаж в кафето има достатъчно място да събере всички ни, без това да е проблем за някого.
 7. В неделите в 16:00 ходя на локална на VW форума. Никакви шансове да се засечем, освен ако не се престрашите да смените ОМВ. Миналата зима се получиха няколко добри сборни срещички на Какао.
 8. Мисля, че в Хобикар могат да ти свършат работа. Не струва вол и слон.
 9. Попринцип автомобилите в тази къща като цяло не са лоши и си ги подбират малко по-внимателно. Леко се съмнявам да е на 'приятел' обаче Задължително трябва да се закачи на диагностика.
 10. Не е като съвсем да няма
 11. Това е по предложение на колегите от vwclub.bg след днешната локална среща. Става дума за следващата неделя. Всеки който има време и желание, нека се чувства добре дошъл. Ако имате въпроси, може да ги обърнете към мен
 12. Под моста съвсем не е интересно
 13. Не знам приемате или не, но на VW мероприятия ауди върнато не е имало, така че ще ме прощаваш... Изказването ти е леееко не колегиално...