Jump to content

yavkata

Members
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi a4 b6 s-line

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

yavkata's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги имам един гаден проблем.Отворих фаровете на а4ката и забелязах,че единия от водачите за регулиране на нивото се е счупил .Може ли малко помощ от къде мога да си закупя ремонтен комплект нови ,или някакви заместители които пасват,защото нищичко неможах да намеря като инфо.Благодаря на всички и весели празници.
  2. Да доуточня в движение ,а не за части.😉
  3. Купувам ауди 90 2.3е 4/5врати.За оферти тук в сайта или на тел.0877 670069.
  4. Продавам оригинален фар Валео (ляв)демонтиран от Ауди а4 б6 в страхотно състояние(като нов) без забележки без чупени горни ушета и тем подобни.Фара е полиран много добре без следи от камъчета и готов за монтаж като е напълно оборудван с всичките възможни крушки и ел. моторче за регулиране на нивото на светлината. Цена за тук за форума :125лв(минимален коментар за сериозни) Моля без смешни предложения относно цената му,тъй като трудно може да се намери фар в такова състояние полиран напълно оборудван и готов за директен монтаж!
  5. ПРОДАДЕНИ!! ДА са му честити на колегата и със здраве да се радва на хубавите фарове!
  6. СПЕШНО! Оригинални фарове Hella свалени от Audi A6 C5 Allroad в много добро състояние.Могат да бъдат монтирани и на нормалната c5-ца и стоят много уникално.Ето и снимка как стоят на нормалната C5-ца Фаровете нямат счупени щипки както е при повечето случаи рефлекторите са им в много добро състояние. Цената която им търся на комплекта е 170лв(като за много сериозни колеги можем да я коригираме) Намират се в София ,като за София е възможно лично предаване ,за страната работя с ЕКОНТ с опция прегледна пратката. Телефон за връзка:0877670069-Явката или тук във форума
  7. Фаровете са оригинални hella демонтирани от Audi A6 C5-Allroad,в отлично състояние без счупени крачета ,рефлекторите са като нови .Съвместими са и за нормалната А6/С5. Прилагам една снимка за да може да се види как стоят на Ауди А6/С5. Цена за комплекта е 230лв. Може и бартер за нещо за ауди например. Фарове от ауди А4 б6 или джанти 16-ки или нещо друго зависи! Намират се в София за останалите градове работя с екот с опция преглед на пратката преди да платиш. За контакти с мен тук във форума или на тел.0877/670069-Явката
×
×
  • Create New...