Jump to content

Zlati_

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi 80

Zlati_'s Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Проблемът е решен Преден дясен мигач даваше на късо и ебаваше всичко.А пък чистачките се оправиха след смяна на моторчето им
  2. Взех от колегата и ще го пробвам,ако не заработи ще пиша.Благодаря
  3. Да пробвах с лосчета втора употреба(може и те да не работят).Ако ти е удобно да дадеш твоите,ще сам ти мн благодарен.Може да ми пишеш на skype: zlati_emf_pz Благодаря
  4. Мислех го това с разбробиването... Благодаря много Сменил съм всички възможни релета и не става,при пусковия механизъм мисля да пробвам,както ме съветват колегите пък каквото стане ,защото и чистачките не функционират.
  5. Благодаря за линка колега,но моето ауди е В3,а това са снимки за В4 и при мен не могат да се разглобяват,защото е капсоловано.Пробвах с друг ключ(с ръчките),но уви не заработи.Може би,защото беше втора употреба,а нов нямаха в наличност и стувал 396 лв.
  6. Здравейте,колеги.Имам следния проблем: както си карах мигачите и чистачките изведнъж отказаха,проверих предпазителите,релетата и всичко е ок.Смених 'паяка'на контактния ключ,но не спечелих нищо.Гледах клемореда,зад контактния ключ,замерих го,и вс е наред.Нямам представа какво друго може да е,ако някой се е сблусквал с това и може да помогне,ще сам много благодарен Ауди 80 В3 1,8 90hp.Модел '89 година.
×
×
  • Create New...