Jump to content

ZAP

Members
  • Мнения

    26
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от ZAP

  1. Моите са на 1.8 мм., а диф. налягане е 1450. С предно съм и аз само и гори около 13/100 извън града при каране 120-150, което пак ми се вижда много
  2. Здравейте колеги, на какво диференциално налягане са ви настроени изпарителите и с какъв размер дюзи сте на A6 2.4 ?
  3. Здравейте колеги, имам следният проблем....когато пусна климатика, електрическата перка тръгва на втора степен, кондензаторът почва да пари в горният край. Ако полея кондензатора с вода, перката минава на първа степен за малко, след това пак 2-ра и вече няма минаване на първа. Вътре духа горе долу добре студено(не съм мерил точна температура). Ходих при човек, който се занимава с климатици и той каза, че виското не работи,което наистина беше така и кондензаторът прегрява. Смених виското, но ефект почти никакъв....пак работи само на 2-ра степен и пари кондензаторът. Не е нормално това, нали? Колата е A6 C5 2.4 AGA 165 к.с.
  4. А може ли да ми кажете каква е процедурата по натягане, защото наистина май не съм я спазил?
  5. А това, че на първа банка стоят 0.0, а на втора постоянно се менят нормално ли е?
  6. Ето логове от работа на празен ход на 90, 91 и 92 канал logs.xls
  7. Или ако не е с VAG COM, какъв е варианта да разбера дали работят правилн, да не стане така да ги сменя без причина,че не са никак евтини.
  8. Валовете горе са на белези.... и двата капака отварях преди 2-3 седмици. Има ли как да се види с VAG COM дали обтегачите работят правилно?
  9. Така като го гледам ангренажът е правилно зацепен
  10. Пробвах с нови сонди,работят по-бързо от старите обаче пак си остана разлика във времената. Явно когато ги откача влиза в някакъв авариен режим и изравнява времената. Забелязах, че едната беше цялата опушена, а другата беше опушена само от едната страна,от другата беше по към бял цвета. Проблемът е другаде, а за притрисането....усеща се само когато работи на обороти колата, подобно на детонации през 2-3 секунди, много леко, но дразни. Как да разбера дали дефазаторите работят както трябва?
  11. Каква марка бихте ми препоръчали?
  12. Благодаря, излезе от ламбда сондата....откачих ги и нещата се оправиха. Имаше едно притрисане на мотора на празен ход, което изчезна. Въпросът сега е двете ли да сменя или само проблемната?
  13. Здравейте, има ли някой представа от къде се получава тази разлика в бензиновите и от там съответно и в газовите времена? Колата е Audi A6 2.4, АGA, 165 к.с, 98г.
  14. Вчера откачих голямата букса на ABS модула и всичко се оправи. Оборотите започнаха да падат в движение и спира горивото при движение на скорост с върната газ. Закача ли я, проблемът пак е на лице. Някой има ли представа от какво може да е? Грешки на VAG COM не изкарва.
  15. Другият проблем е, че не спира притока на гориво при върната газ на скорост, а преди го правеше.
  16. ZAP

    Дебитомер

    Колегите говорят за 2.5 TDI моторите
  17. От трета върнах втора, затова изглежда така.
  18. Скоростите са ръчни.
  19. Ето клип с поведението на колата: На 3600 оборота някъде изключвам от скорост.
  20. По принцип не, но до края на тази седмица съм във Варна
  21. Когато откача буксата на дросела, проблемът изчезва.
  22. Не, не заяжда....оказа се, че компютъра кара стъпковия мотор да отваря дросела, но въпроса е защо?
  23. Ето логовете с данните на дросела и дебитомера. Не ми е ясно защо дебитомера отчита при положение на дроселовата клапа IDLE? Проблемните места са оцветени. Оборотите падат едва когато намаля скоростта. LOG-01-003-098-007.xls
  24. Здравейте колеги, имам проблем с оборотите на двигателя - когато изключа от скорост в движение с около 3000 оборота, оборотите или не се променят или се качват още, ако с около 2000 направя същото нещо, оборотите падат понякога и до 500. Почистих дроселовата клапа, направих адаптация, но няма ефект. Снощи пътувах към Варна и я гледах на VAG COM по пътя. Когато прави това с високите обороти, показва, че дроселът е напълно затворен, а оборотите не падат, докато не намаля скоростта. На място оборотите са 800. Някой има ли представа от къде може да идва проблемът, дали дърпа въздух от някъде или нещо друго? Колата е A6 98г. 2.4 AGA 165 к.с.
×
×
  • Create New...