Jump to content

rocco1991

Members
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A4

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

rocco1991's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Ами от тогава почна да се чува виене от кутията. Не даваше грешки, нито авариен режим, просто си вървеше, но си виеше. Умири е цървул
  2. ei ne mi pi6i gluposti v profila da ne se tarsime

  3. Мултитроник за 2.0 тди 2005 г. имаш ли ? Цената каква е?
  4. Не, чипове няма.Карам си колите нормално, без изпълнения и форсажи.Отвориха кутията и ми казаха, че съм я карал 4 хил км. без масло в деференцяла, хаха. Видях я, всичко е на стружки в нея. Няма поправяне. Да споделя само, един от форума ми предлага кутия, цял ден ми загуби да обикалям из София, страшно лайно и накрая се оказа, че кутията му е за друг модел и не става. Иначе вика, дай в моя сервиз да я сложат, давам гаранция. За това едно време Т.Живков ей такива като него направо в Белене да копаят камъни, без дела и процеси, и е бил прав. Говори ти и те лъже, без скруполи. Няма кво друго да ги правиш такива, те просто пречат на околните да се развиват правилно, за тва ги елеминираш, без да им даваш да се обясняват и продължаваш без тях. Ник-а му е audi_rss /kaзва се Иван/ да знаете, че този е мошенник. Сега търся нова кутия.
  5. Ясно, мерси за отг.Преди да се счупи при подаване на газ и ускорение кутията виеше като тролей когато набира. Ако кутията не става за ремонт единствения вариант нова кутия.
  6. Ако деференциала в кутията е бил прецакан какви поръжения поже да донесе по другите части в ск.кутия, някой може ли да ми обясни?
  7. Ясно. Не искам да се занимавам със слгане на ръчна ск.кутия, искам да карам автом. Явно колата не става.Разговарях с Мишо, каза че трябва да се отвори кутията, ако не може да се ремонтира предложи като един от вариантите монтаж на мултитроник от 1.9,имал такава, да търся друга втора ръка, но не знаело на какъв хал ще бъде тя. Общо взето, първо следва да се отвори и тогава ще се реши как да се действа.Краен случай, продавам Ауди А4, s-line, без ск.кутия цена по договорка, Другата седмица Мишо ще я отвори.
  8. Има ли случаи на скъсана верига на мултитроника.Заслужава ли си втора ръка мултитроник от Англия? Някой да е поръчвал от там.
  9. Ок, мерси ще му звъня. Мисля и за вариант втора ръка, но не знам как вървят като цени.
  10. Мерси за отговорите, дали е възможно вместо "мултитроник" да монтирам "типтроник" втора ръка? Защо да такива кекави тези "мултитроници". Както се движех започна да се чува шум като от улична кафе машина и изключи от скорост, без да показва някакви инспекции. Бях в Порше БГ, закачиха кутията, но не показвала грешки, казаха че проблемът според тях е механичен, а не електронен. При Мишо или при Коко дългия да си закарам колата за ремонт?
  11. п Колата ми е с предно задвижване. трябва ми кутия "мултитроник".
  12. Благодаря за отг. Препоръчаха ми освен Мишо и един човек, вика ли му Коко дългия. Някаква идея от къде мога да намеря кутия втора употреба и ориентировачно как вървят като цени.Представа за това колко би струвало основен ремонт на такава кутия.
  13. Здравейте, искам да извърша основен ремонт на мултитроник-а.Двигателят на колата работи нормално, но не иска да вкючи на скорост. Моля да ми кажете при кого в София мога да направя ремонта и каква е приблизително цената за него, заедно с частите. Доката се движих с 160 км/ч. от кутията започна силно жужене, все едно търкане на метал,при отнемане на газтта шумът изчена, но при натискане на педала започваше още по-силно да жужи докато изключи от скорост и повече не искаше да вклюючва. От къде мога да си закупя втора употреба мултитроник? Благодаря на тези, които ще ми отговорят.
×
×
  • Create New...