Jump to content

crazy_head

Members
  • Мнения

    30
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 1.8t quattro

crazy_head's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колеги на скоро тавана на колата ми зе да провисва и не мога да го гледам в този вид.Някой да ми даде малко информация каде мога да отида да ,я направя и ако може някакви цени да ми кажете.Аз съм от Ямболска област.
  2. Проблема е такъв ,че колата в момента изпушва,мирише на масло,губи се масло в двигателя съответно ,има загуба на мощност-поради неизвестна от мен причина и от време на време на място като е запалена и се чува прекъсване което и се усеща.Проблемите като цяло са доста и именно за това искам да отида на добър диагностик.
  3. Някои добър майстор около Ямболска област да ми предложите колеги понеже аз съм елхово и там не съм запознат с майсторите. Диагностиката ми е спешна ,а не знам при кой да отида .
  4. Забравих да попитам ако някой е правил такъв ремонт да ми каже какви парички ще струва
  5. Колеги проблема сега е следният колата варви ,но като за 125 к.с без турбо не опъва въобще.Всичко е наред просто е мн. мудна така да кажа. Когато ,я закачих на ваг-кома показваше ,че турбото работи на 17% и ако можете да ми предложите някои добър майстор около Ямболска област да проверя турбото.И да ви попитам как е според вас по-добре да рецеклирам турбото или да търся някой 2-ра рака.
  6. Колега интересува ме имаш ли турбо за 1.8т АЕБ мотора и цена?
  7. Става въпрос за ауди А4(б5) 1.8т куатро.Колата на 5 хиляди оборота спира.Колата е със сменен дебитомер оригинален на бош.Проверени са бубини , свещи , дросел клапа ламба,санода работи-поне така излиза на компютъра ,когато се закачи.И наскоро измуших катализатора този който е на ламба сондата.Възможно ли е да е от него.Моля помогнете.
  8. Цената колеги е за двата фара продавам ги заедно имат си всичко - крушки пълен пакет,машинки за реголиране.
  9. Колега имаш ли колонки за задната кора? И ако може цена.
  10. Фаровете са оригинални от колата .Продавам ги с мигачите и крушките в тях който са в пълен брой.Имат и ел.реголиране цена:130 лв. за двата http://prodavalnik.com/originalni-farove-bosch-i3380480 тел.0883414167
  11. Колеги да ви попитам ,който е слагал конус(филтър) как да намеря подходящ дебитомер ,защото оригиналния не ставал така ми казоха и тябва да е др.Ако знае някой от каде да си купя.
  12. Мерси колега за помоща Аз колега имам проблем с някакъв датчик защото при запалване колата играе от 900об. и пада до 300об. и така тя сама се стабилизира .Понякога в движение както поддържам една скорост и колата "хлътва" и изведнъж се изпоема пак.На ВАГ-а като ,я закачих излиза грешка на датчика за въздуха ....,Дали може от това да е.
×
×
  • Create New...