Jump to content

soso

Members
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi A4 1.9 TDI 110

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

soso's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. soso

    CD/MP3, USB Плейъри - Мнение

    Мерси колега!!!
  2. soso

    CD/MP3, USB Плейъри - Мнение

    Здравейте, имам въпрос! Аз съм с концерт и босе със суб в багажника на а4 б6. Ако реша на сменя концерта, освен че ще прецакам интериора, босето ще работи ли нормално с друго ЦД!?
  3. Заредих хубаво акумулатора и по всичко изглежда, че проблема е стартер. Прищраква но не завърта! Моля, дайте малко съвети къде е как да ремонтирам това нещо. Рециклиран или ремонт? Къде да намеря добър маистор?
  4. Здравейте колеги, при мене се случи следното. Листа са затиснали отока на водата и от дъжда акумулатора и цялото му отделение бе пълно с вода. Колата не запали и тока бе слаб. Отпуших и водата изтече. Заредих акумулатора, но стартера немъцва. При даване на контакт, докато компютъра зарежда, в копето се чува едно пискане - сигнализация която съм чува когато е слаб тока, но сега е зареден и не би трябвало проблема да е в това. Възможно ли е от влагата нещо да дава на късо или да е изгорял бушон? Как да разбера къде е проблема? Стартера прискърцваше понякога, но не ми се вярва да е умрял точно сега при наводнението!?
  5. soso

    окачване на а4 1,9 тди 98г

    Здравейте колеги, хайде да споделяме повече опит за тези проклети носачи. Всеки пише и нещо ама веднага след като смени или преди да го е направил. Дайте малко повече мнения за марките след като са направили поне 20к. Много е противоречива информацията. Има мнения и за рециклиране, но никой не казва къде го е прави и колко е карал с рециклаж. Аз карам А4. Купена е от Австрия и на 26к, леко започна да потропва от дясно. Оказа се, че е горен носач, май заден беше. Четох като луд две вечери по форумите и еднозначни положителни мнения има само за някакви турска марка AS Metal, но те не правели за ауди. Техни били, ако изобщо е вярно, BESA, но не успях да ги намеря. Могат да ми ги доставят след две седмици. Няма да мога да чакам! Рециклиране могат да направят заедно с монтаж общо за 60 лв. 30+30, но не знам до колко е ок тази работа. Просто се страхувам от това да не се пребия някъде. Реших да сложа нещо евтино поради две причини. 1. Няма да е менте нещо което не е скъпо. 2. Ако е скапано няма да се набутам с много, но ако е добре ще слагам само такова. За момента съм се спрял на китайско. ITN. 41 или 42 е носача. Гледах ги и изглеждат добре, но все пак не съм специалист. Ако някой е слага нека да пише, мола! Идеята ми, ако решите да споделяте повече опит и контакти с магазини, марки и майстори от които сме доволни за да не се цакаме постоянно с тези носачи.
  6. Май така ще стане!? ще проверя и ще карам така!
  7. Здравейте, Имам следното питане. Тръгвам за морето и затова отидох да погледна ходовата част на а4. Ще карам деца и ще я товаря доста затова реших да проверя. Няма тропане ли чукане. Поне не съм чул нещо нередно. Колата я карам от два месеца и съм минал около 2000 км. Като дигнаха колата се оказа, че има лек луфт на ляявото колело. Според майстора е накрайник, но и той не е сигурен. Луфта не е голям, но го има в сравнение с колелото от дясно. Чудя се какво да правя!? Да започвам ли ремонти преди пътуване? Страх ме е да не стане така, че някой майстор да си остави ръцете и да бера ядове по пътя. От друга страна още 2000 хиляди километра няма ли да дойдат в повече и да не сменям цялата предница после. Моля дайте някое мнение!?
  8. Да, да разбрах! Колегата ми предложи такъв, но ще трябва да разбера какво е останало от колоните, какво работи, както и за самия чейнджър дали е здрав. Понеже си купих радио ще видя кое ми е по изгодно – дали да купя Ауди Делта или само колони и да изградя системата отново. Все ми се струва, че второто ще е по-добрия вариант и дори по евтиния! Ще мога да слушам мп3 и всичко ще е ново. От естетична гледна точка обаче не е добър.
  9. Много ви благодаря колеги! Ще помисля и ще реша нещо.
  10. Колко искаш за радиото и ако не ти е проблем, пусни някоя снимка.
  11. Ето снимките: Авант е! Но не намирам колони в багажника. Още един въпрос! Какъв е размера на отворите за колони на вратите и как се свалят капаците им? Страх ме е да не ги счупя! По описанието което дава leo е дал едната букса е за чейнджъра, ама на радиото ми няма къде да го включа. Май не трябваше да бързам с тоя тъндер!
  12. Здравейте, Купих си А4 1.9 тди 96. Естествено оригиналния касетофон е изваден. Взех си радио с мп3 тъндер, оказа се че свирят само колоните на дясната врата. Мислех да оправям и да подменям цялата система, но днес случайно открих, в багажника чейндъра и сега се чудя каккво да правя!? Някой има ли идея какво представлява цялата аудио система и как да проверя какво е останало от нея? Мога ли да ползвам този чейнджър с друго радио (не оригиналното) и ако да какво е то? Ще съм благодарен на някой който е наясно ми даде съвет как да действам? Бих се задоволил със средно качество на звука! Предварително благодаря!
×
×
  • Create New...