Jump to content

cosatka

Members
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A4

cosatka's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. cosatka

    централно заключване

    Благодаря на всички , без дистанционно съм и ще слагам китайско , вече си взех , но не знам как се свързва на колата.... Цитиране на предходно мнение!
  2. cosatka

    централно заключване

    ......нямам лепенка до резервната гума ...то ако имаше е ясно , има си декодер ..,но няма и нямаше да те чакам да ми хвърляш боб......!
  3. ......имам ли заводско дистанционно заключване.....? А 4 '95г ТДИ 1.9 мотор 1Z
  4. Цитиране на предходен пост! ....искате съвет ,но никъде не беше даден код на мотора ,мощност и т.н. ..,как така счупи кобилици....? ...ремък ли скъса ...?..какво...? почти нищо не се казва...!
  5. cosatka

    A4 2.5 TDI BDG не пали

    Цитиране на предходен пост! ....не се сърдете колеги ето и проблема /ако не ме бамнат/ ..въздух в системата-обезвъздуших с помпа от лада с ръчно подкачване на входящото гориво,до пълно изчезване на мехурите и въртене на стартер ,но на кратки периоди защото при по дълго въртене блока на помпата изгаря ....! поздрави
  6. cosatka

    A4 2.5 TDI BDG не пали

    Цитиране на предходен пост! ...темата за ключ, колата е оправена....!
  7. cosatka

    A4 2.5 TDI BDG не пали

    .....здравейте, колеги проблема е такъв: след теч на гориво от помпата,/голям теч/,отивам да видя и се оказа ,че от лявата страна на помпата /ако стоите срещу,пред колата/.малко под щуцерите за вход и изход на гориво,една пробка се е развила и е паднала ,/намерих я на блока/,след като я завих на място-палене няма..! .Гориво на дюзите отива ,но като че ли няма достатъчно налягане. ..колата е прочетена с "аутоком" и след изтриване на грешките,излиза грешка- 65535-"системата е ОК(ако проблема остава,проверете контролния модул или захранването до него)" ..моля за помощ колеги които са имали този проблем
  8. ...съгласен съм колега ,имам VAG ,и ще я закача,но не знам на колко градуса ще е най-добре,в този диапазон,на колко е при не сменени ремъци от завода...? , не се сетих да я тествам преди смяната,но и това щеше да е относително понеже, бяха сенени и преди тази смяна ..
  9. ..колеги ,смених въпросните ремъци ,без тези приспособления- става, както пише колегата,малко коментар : кол.вал не съм го подсигурявал с щифта от схемата само го белязах,разп.валове без тази пкланка на вакум помпата,фиксирах ги направо в пластмасовия капак отзад зад тях пробих пластмасата срещу един от резбовите отвори Ф 8 на ремъчните колела на валовете и завих по един болт ,не мръднаха изобщо ,ГНП се подсигурява с една отвертка ,кръстата Ф 7 мм, в отвора от схемата. Смених всички ролки общо 7 на брой ,/ на тази кола нямаше здрава/ ,също така и водната помпа,еми това е ,направих малко снимки ,как изглежда този мотор в разглобено състояние отпред ,но са много замазани и не си струва да се качват за съжаление.
  10. ....много благодаря колега , така е по добре...!
  11. ...здравейте,колата е 2.5 TDI AFN мотор,интересъва ме ,ако някой знае от къде да взема приспособленията /дорниците/за блокиране на разп.валове и кол.вал ,могат ли да се направят...?..разглобих я за смяна на ремъците може да кача и снимки в това състояние..
  12. ...здравейте,колата А6 2.7 ТДИ V6,спукана тръба от ГНП към рейката...някой натъквал ли се е на това и по точно ме интересува,яесто срещано явление ли е...? благодаря за отговорите
  13. ....ако държиш на колата в никакъв случай не я карай така в тези жеги ,защото сега е сигурно ,че е продухала гарнитура на главата ,но може да се спука , изкриви и тн. ,а това води до по сложни и скъпи ремонти....
×
×
  • Create New...